Szerintetek megéri a Bleachot folytatni?
Figyelt kérdés
Most fogom befejezni a Bleach animét,de ez még nem a vége ,mert a folytatása van mangában.szerintetek érdemes olvasni a mangát miután befejeztem az animét?2015. jan. 8. 14:56
1/4 anonim válasza:
Ha tetszett, persze.
Ha nem, hát, egy próbát adhatsz neki, fullbringer arc után jobb lesz valamivel.
2/4 anonim válasza:
Hmm... a jelenlegi aszem utolsó arc a Quinsi-s jobb mint a fullbringes.
Vannak elég jó részek és feltűnik pár új bankai és sikai és Ichigo új kardja wow *_* :D
Folytasd mindenképp ha kiváncsi akarsz lenni majd a végére.
Bár szerintem egyre sz4rabb ez a manga, folyton önmagát ismétli... mondjuk én ennek ellenére szeretem.
3/4 A kérdező kommentje:
Asszem akkor folytatom,mert télleg tetszik...de ezek az újabb részek télleg kicsit gagyik...mintha más animét néznék...de persze kíváncsi vagyok az igazi végére. :)
Köszi a válaszokat.
2015. jan. 8. 17:50
4/4 anonim válasza:
Én már évek óta csak megszokásból követem, de sztem a Bleach egy hatalmas nagy szar, ami Aizen legyőzése után még szarabb lett, mint valaha is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!