Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Olyan ember válaszát keresem...

Olyan ember válaszát keresem aki látta az Elfenlied-et (anime). Egy mit csinálnátok kérdés?

Figyelt kérdés

Mit csinálnátok ha kocsiban ülve majdnem elüttök egy tinédzsert (teenager) és amikor odanéz látnátok hogy Lucy az?

[link]

2015. jan. 7. 22:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kimásznék és csendben elosonnék.
2015. jan. 8. 10:23
 12/24 anonim ***** válasza:

nem te vagy a mirai nikki-s kérdező :DD

én elhúznék a francba... nem lenne kedvem meghalni... Lucy tök ártatlanokat is ölt... ha Nyu személyisége lenne akkor ha mesérült ellátnám és aztán go go a francba :D

2015. jan. 8. 10:30
 13/24 anonim ***** válasza:
"szálj be,cica" XD
2015. jan. 8. 10:43
 14/24 anonim ***** válasza:
Kérdezd már meg légyszi Shiro-ról is, hogy mit csinálnék és akkor kb. minden yandere csajt lefedtél... -.-
2015. jan. 8. 11:47
 15/24 Firedoom ***** válasza:

Ha te vagy a Mirrai Nikis:

Most azonnal értékeld at az életedet. Megis mit fogsz te fel egy animebol? A 14eves öcsém érti de te nem? Számodra az egesz annyit jelent h megy es ol? Most hulyeskedsz? Ki mondta neked h ezeket nezd? A felnott korosztalyba tartozok sem feltétlen érzik at a lenyeget, mélyebb mondanivalot vagy ahogy tetszik. De ha neked csak Ennyi kell akkor nézz Hellsinget vagy dmct...

2015. jan. 8. 15:29
 16/24 A kérdező kommentje:
Én csak azt akarom tudni hogy TI mit csinálnátok! Én értem hogy miről szól csak a TI véleményeteket akarom hallani!
2015. jan. 8. 18:37
 17/24 anonim ***** válasza:

Milyen mély mondanivalóról beszélsz? Szerintem egy tízéves is felfogja, hogy a "ne bántsuk azokat, akik mások tőlünk" témával foglalkozik, egyébként roppant felszínesen. Ha a főszereplő egy ronda 70 éves dagadt feka csávó lenne és nem arról szólna a screentimejának nem kis része, hogy valamilyen komolyzene ihlette soundtrackre badass módon kommandósokat gyilkol, meztelenkedik vagy előjön az egy három éves szintjén álló nagyon cuki énje, a kutyát sem érdekelné, hogy mi fog történni vele.

Egyébként egy roppant szórakoztató, hangulatos anime, csak sajnos baromi túlértékelt is.

2015. febr. 9. 02:16
 18/24 anonim ***** válasza:

+1

Szerintem is nagyon felszínes, erőltetett mondanivalóval, szar grafikábal és gyenge karakterekkel.

Nevetségesen túlértékelt értéktelen anime. Még a kategóriában is van egy csomó, ami jóval mélyebb, szórakoztatóbb és jobb mint ez, csak azokban lehet kevesebb a vérengzés ezért sok 12-15 éves azt hiszi, hogy "na ez a komoly alkotás".

2015. febr. 9. 11:43
 19/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igaz De én mondjuk szívesen összejönnék vele Kouta helyében. Csak rávenném hogy ne öldököljön. De a végén úgy is észhez tért...
2015. febr. 11. 22:43
 20/24 anonim válasza:

A franc veletek...

Az Elfen Lied et senki ne szolja le ha senki nem ért hozzá...

"ne bátsuk azokat akik mások tőlünk" ez igen...

Nagyon okosak vagytok ha ezt észrevettétek...

Na de kérem...

Ez az alkotás alap mondandója de nem az egyetlen...

Én itt nem érek rá felsorolni hogy mikre tanítja meg az embert az EL vagy minjen gondolatokat ébreszt fel benne..de egy biztos.....nem csak ez az egy a mondandója.

A kérdésre válaszolva...

Megálnék és megpróbálnék beszélgetni vele....

Ha ártatlanítottam elméletben akkor elvinném magammal rl motelbe a Lamborghini Aventador R2-esemmel..XD

Még ha lenne....

2016. jan. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!