Csak én látom úgy ha a Shigatsu wa Kimi Uso-ban az idő nem "logikus"?
Figyelt kérdés
Ha jól értem az animét, akkor Emi aznap hallotta Kyousei zongoráját mikor az anyjának játszott. Viszont azután az anyja meghalt és Kyousei az utána lévő versenyen leblokkolt és utána kilépett. De akkor Emi, hogy indulhatott ellene, ha csak akkor hallotta? Elmondani nekem valaki mit értettem félre?2015. jan. 7. 21:55
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom Emi akkor hallotta Kousei-t először zongorázni, amikor a fiú először játszott közönség előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet. Nem tudom
2015. febr. 21. 20:38
3/4 anonim válasza:
Nézd meg az OVA-t akkor megérted :)
4/4 anonim válasza:
Nem így van.
5 évesen játszott Kyousei először, Emi akkor látta meg, és Emi akkor kezdett el zongorázni, és innentől kezdve éveken keresztül versenyeztek egymással, egészen addig, amíg Kyousei 11 éves nem lett, akkor hagyta abba a zongorázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!