Mokiki kérdése:
Mi ennek az animének a címe?
Figyelt kérdés
Még régebben láttam egy animét aminek nem tudom anevét.. Azt tudom h minimum 2 szó és azt hiszem A-val kezdődik valamelyik.. Ilyen vámpíros romantikus anime. Van iskolai egyenruhájuk (piros zakó/kosztüm felső, sötét kék alsó de utobbi sem biztos) és úgy rémlik hogy ilyen bentlakásos suli volt. Mintha az rémlene még hogy ilyen nagyon modern volt a koli mint egy szálloda. Az nagyon megmaradt hogy úgy indul a sztori hogy egy új fiú kerül a suliba és a suli diákelnökje vagy milye fogadja aki egy hosszú szőke hajú alacsony csak akiről később kiderül h vámpír.. Még pár dolog dereng de azok elég mellékes infók... Valaki nem tudja esetleg?2014. dec. 28. 21:52
1/5 anita4 válasza:
nem tudnál pontosabb adatokat mondani mert akkor lehet hogy tudok szgíteni
2/5 anonim válasza:
hat.. irok parat hatha ezek kozott van amit keresel..
Chrono Crusade
Dance in the Vampire Bund
Fortune Arterial
Sajnos ezeket egyiket sem lattam, csak kutatgattam kicsit hatha megtalalom amit keresel.. hatha..
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez a Dance in the Vampire Bund lesz :)
4/5 anonim válasza:
#3 vagyok...ha mégsem akkor is nézd meg mert szerintem jó^^
5/5 A kérdező kommentje:
Afortune Arterial az :D köszönöm :D és a többieknek is :) szerintem megnézem a dance in the vampire band-et :) remélem nekem is tetszik majd :))
2014. dec. 29. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!