VAlami jó romantikus animét tudnátok mondani?
VAlami komolyabb romantikusabb anime, csak mágia VAGY mecha legyen benne.Ne ECCHI!
MEgnéztem a trinity seven-t, na ehhez hasonló nem kell!
Ha lehet ne ilyen idióta shouneneket írjatok valami rendeset.
A másik az egy full romantikus anime legyen, mint pl.:Itazura na kiss, Clannad, stb.
Manga is jó, ha teljesen befejezett, s van fordítás hozzá!
Az is jó, ha japánul belinkeled a mangát, de ne kanjikkal legyen írva, hanem rendes feliratokkal mert azokat megértem.
Áhh köszi, már láttam :) Nem rossz.
Egész AA-t átkutattam de már nem tudom mibe kezdjek bele.
Wizard Barristers: Benmashi Cecil
Ezt nézném meg de sehol az égvilágon nem találom meg felirattal!
SAO-hoz mit szólsz? :) Nem ismerem a példának felhozott animédet, de... :'D Mindenesetre, nekem a Sword Art Online bejött, történet is, grafika stb.
Mangából olvastam a Dengeki Daisy-t, és az is nagyon tetszett :)
Na most hirtelen csak ennyi jutott eszembe... xd
Ja, nem teljesül be szerelem és lehet hogy nincs is szerelem, de azért ajánlom: Noragami.
Egyébként ez nem tudom mennyire felel meg a követelményeidnek, mert még nem néztem végig (de ameddig néztem nagyon tetszett, azért volt hogy szét röhögtem magam) : Inu x Boku SS
#6 vagyok, és kicsit feledékeny. Amint elküldtem eszembe jutott még:
Nana (ha nem ismered, énekes, elég sok kavarás van benne össze-vissza, néha sok is, de amúgy jó anime)
Sukitte Ii Na Yo - nagyon cuki szerintem :) Nem fantasy mondjuk, egy sima hétköznapi, de ari :)
Ajánlom még az UtaPri-t (Uta no Prince-Sama), de ennek kicsit fiúhárem hangulata van, sok benne a (szerintem) jó zene, meg vannak aranyos jelenetek is... :3
És van még egy amit láttam, az egész a szerelemről szól, elég híres is azt hiszem: Lovely Complex. :D
Ha nagyon csöpögőset szeretnél nézni akkor a 'I love my little sister'(magyarul fogod megtalálni:' Szeretem a húgomat') 16+ szóval gondolhatjuk miért :') . Inu x Boku SS annyira a történet nem jó de néhol vicces és kidolgozott. Skip Beat , a rajzolását utálom ,de a történet jó,vicces és dúl benne a szerelem :')
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!