Tudnátok mondani jó animéket ami remélhetőleg szinkronos?
Hát szinkronosban dráma vagy romantikus? Nehéz kérdés, mert még a feliratos animéket sem nézem ebben a műfajban.
De tudok mondani pár szinkronos animét, amik vagy tetszeni fognak vagy nem...
Slayers Try
Slayers Next
Slayers
Sámán Király
Nana
Naruto
Blood +
Yu Yu Hakusho – A szellemfiú
Inuyasha
Méz és lóhere II
Full Metal Panic!
Afro Samurai
Fullmetal Alchemist
Conan, a detektív
Yu-Gi-Oh!
Pokemon
Trigun
Digimon
Bakugan
Beyblade
Penge
Dragon Ball
Démonvadászok
Rozsomák
Bújj, bújj, szellem!
Csajkommandó
Hellsing
D.Gray-man
Vampire Knight
Soul Eater
Death Note
Bleach
Ezek között vannak olyanok amik nem teljesen szinkronizáltak... Lehet találsz ezek között olyat ami tetszik, de ezzel a fel tétellel, hogy szinkronos legyen így kicsit nehéz jó választ adni a kérdésre.
Ha esetleg anime filmek is érdekelnek amik szintén szinkronossak akkor:
A vándorló palota
Fullmetal Alchemist – Milos szent csillaga
Bleach – Elveszett Emlékek
Afro Szamuráj: Feltámadás
hát szinkronosat nem nagyon tudok többet, azért amennyire lehet remélem kielégítő volt a válasz.
Én is csak NEM szinkronosokat tudnék ajánlani, amik romantikusak, vagy cukik, egyébként tényleg nagyon hamar meg lehet szokni a japán szinkront, sőt egy idő után már csak azzal tudsz megnézni egy animét...(nálam így volt) Na szóval animék:
Sukitte ii na yo
Kaichou wa Maid-sama
Sakurasou no pet na kanojo
Remélem tudtam segíteni!^^
Szia! Még az előző előtti vagyok, és találtam még! :3
Chuunibyou demo Koi ga Shitai
Shugo Chara (azt még nem láttam, pedig régebbi, de majd megnézem...mindegy asszem az romantikus :3)
Inuyasha (az még szinkronos is!)
Toradora
Gekkan shoujo Nozaki-kun
Ééss...van még egy szinkronos, ami nem annyira romantikus, de lehet,hogy tetszene: Chrno Crusade! Nekem nagyon bejött! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!