Tudnátok akció animét mondani, amiben van humor is de liginkább akció?
Olyasmire gondolok, mint a Naruto, tehát van vicces része de van komoly része is. Persze nem muszály ilyen hosszúnak lennie :D :) A lényeg, hogy sok akció legyen benne és lehetőleg 2010 utáni legyen!!!! :D :)
előre is köszi a válaszokat :)
Bleach- nagyon király anime...megvan benne minden: Humor,Akció,Dráma,Váratlan fordulatok :) Ajánlom.
Soul Eater-ez is ilyen :)
Noragami
Angel Beats!
Higschool of The Dead
Higschool DxD
Kore wa Zombi Desu ka? - első rész első jelenete kb. leírja az animét XD :DDDDDD, nagyon vicces, és véres + drámai is
Hunter X Hunter: Legjobb shounen a vilagon, es eleg vicces is.
Steins:Gate: Van benne akcio, de semmi ilyen verekedes lovoldozes, inkabb fordulatos, gondolkodos anime de nagyon beindul 5. resz korul, nagyon vicces ez is :)
HighSchool DxD: Ezt en is nagyon ajanlom :)
Tokyo Ravens: ..
Zero No Tsukaima: Kisse romantikus, de van benne sok poen is, persze akcio is van eleg :)
Medaka Box:
Ao No Exorcist:
Hagure Yuusha no Estetica: Ez sajnos nincs befejezve, de eleg jo anime.
Strike the Blood:
Accel World:
Swrod Art online:
Angel Beats: ez kicsit szomoru is
Ben-To: ez vegig hulyeseg, de eleg jo harcok vannak benne :D
Irtam eleg sokat, remelem tudtam segiteni! :)
A stains;gate nem vicces... és végképp nem akció.
De nagyon jó anime! Izgalmas, elképesztő a történet és full dráma.
kb. annyi a vicces amikor Okarin a telóba motyog vagy a perverz kocka srác eleresz egy két mondatot...
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!