Valami jó animék?
Figyelt kérdés
Nem mondhatom ,hogy teljesen kezdő vagyok de azért van még mit megnéznem. Eddig a Narutot, a Mirai Nikkit, az Elfen Lied-t és az Another-t láttam. Ebből szerintem lehet következtetni ,hogy inkább a vérengzős, animéket kedvelem ( Jó, a Naruto kivétel :D ). Amúgy 14 éves, lány vagyok. :)))2014. dec. 2. 16:11
1/8 anonim válasza:
Kaleido Star, Fairy Tail, Pokemon :D :)
3/8 anonim válasza:
Slayers kaland, akció humor valami iszonyat jó sorozat :D bár ezt mindenki is meri de még mondjuk a Dragon Ball Z
4/8 anonim válasza:
Tokyo Ghoul
C3
Attack on Titan
Btooom! - ebben van romantika is és véres is
Black Bullet
Deadman Wonderland
Higschool of The Dead - zombis
Darker than Black - 2 évad + 4ova közte, lehet tetszik majd, sok csajnak bejön a főszereplő (Hei), kicsit vontatottnak tűnhet, de nagyon jó, itt is van kis romantika
Akame ga Kill
5/8 anonim válasza:
Ja és még:
Angel Beats! - vicces, drámai nagyon (zsepit készíts :D), véres is
6/8 anonim válasza:
Afro Samurai, nem mai darab, de patakzik a vèr rendesen
7/8 anonim válasza:
Ao no Exorcist
Bakemonogatari
Btooom!
Claymore
Code Geass
D.Gray-man
Danganronpa
Darker than Black
Deadman Wonderland
Death Note
Devil May Cry
Durarara!!
Kuroshitsuji
Psycho-Pass
Soul Eater
Wolf's Rain
Zankyou no Terror
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :))) Van miből válogatni. :)))
2014. dec. 16. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!