SPOILER! Végig néztem a Nana-t. Kíváncsi vagyok, hogy hol tart a manga?
Én nem olvastam a mangát, de érdekelt a történet, ezért néhány fórumon meg honlapon utánaolvastam, mi történik.
Ha jól értettem/emlékszem, akkor hivatalosan Hachi mindkét gyereke Takumi-tól van, de láttam már mindenféle teóriát, hogy valójában ki az apa, sőt, hogy ki az anya. Olvastam olyat teóriákat is, hogy a kis Ren-nek valójában nem is Hachi, hanem talán Reira az anyja, mivel a két gyerek túlságosan hasonló korúnak tűnik, és Ren nem is Hachival él, hanem Takumival Londonban, ahol feltűnően jóban van Reira-val. Ezek persze csak fan teóriák. :)
Úgy tudom, Nana nem új életet kezd, hanem egyszerűen eltűnik, és nem nagyon tudni róla semmit.
Egyébként a mangaka betegsége miatt már évek óta áll a történet, és bár úgy tudom, a kórházból már kiengedték az írónőt, még mindig nem biztos, lesz-e folytatás. Mintha olvastam volna, hogy mindenképp be szeretné fejezni, de ki tudja, mi lesz. :C Én ezért is nem olvasom; túl sok kedvenc mangámat hagyták befejezés nélkül, több ilyenbe nem kezdek bele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!