Valaki mondana olyan filmet / animét, amiben a főszerepló (lehetőleg srác) szenved?
Olyanokra gondoltam, hogy valami komoly lelki problémája van, illetve a szerelmi kapcsolata nagyon rossz (ha pl. meleg, akkor erőszakoskodnak vele, ilyenek).
Nem feltétlenül kell Happy End-nek lennie.
Éppen egy történetet írok hasonlókkal kapcsolatban, és jól jönne a segítség, de én nem tudok ilyen filmeket.
Ha esetleg valaki átél/ átélt ilyeneket, nyugodtan megdobhat egy priváttal.
Természetesen minden normális válaszolónak megy a zöld pacsi :)
Ui.:Nem muszáj szinronosnak lennie, felirattal is jó.
Rainbow: Nisha Rokubou no
Shichinin - itt hat srác a főrszereplő és a nevelőintézetben töltött kegyetlen napjait ábrázolja, közben a szomorú múltjukra is fényderül, később pedig kijutnak és próbálnak elhelyezkedni. 2 szerelmi szál is lesz majd benne, és a vége happy. Nekem nagy kedvencen!
gyűlölt másság - Gwen Araujo Ennek a vége nem lesz happy.
De nagyon jó film. Az osztály is nagyon durva... És yutobun fent van mint kettő.
Tudom hogy lassan egy évtizeddel elkések a válasszal de van egy anime ami egyből eszembe jutott a kérdésedről:
A Silent Voice
Gondolom te már nem tudod nagyon felhasználni, de aki ezt olvassa az nézze meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!