Nem tudom mi ennek A mangának a neve, valaki segítség?
Csak annyira emlékszem hogy a fiú és a lány találkozása úgy volt hogy a lánynak iskolamenet nagyon melege volt és a vasútállomásnál majdnem elájult de volt egy fekete hajú fiú aki elkapta.A fiú odaadta a lánynak a fagyiját és kért cserébe egy csókot.A lány tétovázott de az arcára adott egy puszit,majd a fiú a haverjaival együtt elment de a fiú visszafordult és a jobb vagy a bal karjával integetett amin volt egy tetoválás (a tetoválás a kézfején volt és az ujjain).Egy iskolába jártak és újra találkoztak.Meg még annyira emlékszem hogy a lány a szünetben titokban megleste a fiút de ő észrevette majd leült mellé és megfogta a lány kezét úgy mint azt ahogy a párok szokták.A lány elpirult a fiú meg megkérdezte hogy "Ez az első alkalom hogy megfogod valaki kezét?!".
Csak ennyire emlékszem belőle aki tudja kérem hogy segítsen!:)
Ja és szerintem ez a manga van magyarul is de lehet hogy csak angolul találjátok meg.
Nem ismerem, de keress rá mondjuk mangafox.me-n.
Szűkítheted a keresést, hogy shoujo-ra keresel rá és bejelölheted még a school life-ot, mivel suliban történik.
Köszönöm,végül megtaláltam mangafox-on.Ha valakit érdekelne akkor itt a neve:5-tsu no Hajimete - Ubawarete mo Ii, Kimi ni Nara
Ez egy egy fejezetes romantikus manga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!