Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Drámaian horror anime?

Drámaian horror anime?

Figyelt kérdés
Olyan anime érdekelne, ami kicsit véres, lehet horrorszerű, de ami a legfontosabb hogy legyen drámai élmény benne. Az Elfen lied nagyon tetszett. A legtöbb szereplő meghalt benne de nagyon jól átszőtte a véres, gyilkolászós cselekményt egy drámai vonal amitől értékes lett. Alapvetően az indokolatlanul gyilkolászós animéket nem szeretem. A válaszokat köszi! :)

2014. nov. 2. 00:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
lehet ilyen pszichos, pszichológiai, lelki téma.
2014. nov. 2. 00:36
 2/12 anonim válasza:

Nem nézek régóta animéket, de találtam egy horroros, drámais, ilyesmi animét, még nem láttam, de a tartalma alapján ilyen lehet. A címe: Monster. Azért belinkelem az epizódokat, hátha hasznát veszed. :

[link]

2014. nov. 2. 01:37
 3/12 Ré a napisten ***** válasza:

Mondjuk véres anime amit láttam, az Another.

Nem láttam, de halottam, hogy jó: amikor a kabócák sírnak(a japán címét nem tudom)

2014. nov. 2. 01:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Another - tényleg nagyon jó, én is ajánlom + végül az egyrészes OVA mindenkébb.

Tokyo Ghoul - én az év legjobb animéjének tartom, véres, drámai, ha megnézed az első részt nem tudod majd abba hagyni :D, nagyon durva jellemfejlődésen megy keresztül a főszereplő.

Attack on Titan - nem nevezném horrornak, de elég véres és drámai, eszméletlen harcokkal.

Mirai Nikki - ez sem horror, nagyon jó történet, vér + dráma itt is jócskán van, és egy kis romantika (Yuno <3 :D)

Angel Beats! - kicsit véres, vicces és full dráma, zsepit készíts :D

Akame ga Kill - még fut, ez is véres, drámai... (amiben eltér egy megszokott shonen től, durván hullanak a főszereplők :( )

2014. nov. 2. 08:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a most futó Parasyte is nagyon jó!!!

https://www.youtube.com/watch?v=eM_twa_PgKg

2014. nov. 2. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:

From the New World-1000 évvel korunk után játszódik, igaz kicsit lassan indul be. Az egyik főszereplő idősebb énje a narrátor a történések alatt.

Tokyo ghoulból én csak a mangát ajánlom, az animét (szerintem) sikerült elrontaniuk..

2014. nov. 2. 11:57
 7/12 imo99 válasza:

véres anime a:

umineko no naku koroni

pupa (sajna nagyon rövid) :(

hellsing+ova

Higuráshi no naku koro ni (amikor a kabocák sirnak:))

2014. nov. 2. 16:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Jaaj mennyi válasz!! Köszönöm szèpen. Mindenképpen belenézek azokba,amiket mondtatok... ^^ Imádom,ha egy animèt nem lehet elfelejteni.
2014. nov. 3. 07:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Csodálkozom, hogy a Deadman Wonderland-et senki se írta, így hát ezt most én ajánlom.

Amúgy valamelyik elöző kommentelőhöz hozzászolnék és egyetértenék vele, hogy a Tokyo Ghoul egy nagyon jó anime, igaz én akkor kezdtem el még nézni amikor magyarországon nem vol még nagy hype-ja szóval nekem sokkal felemelőbb érzésvolt, ahogy az epic harcok folytak.

2014. nov. 3. 13:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Higuráshi no naku koro ni és Higuráshi no naku koro ni Kai (2. évad)

Deadman WOnderland (ez eléggé hasonlít az Elfen Lied-re , de nekem sokkal jobban tetszett).

Blood+

2014. nov. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!