Drámaian horror anime?
Nem nézek régóta animéket, de találtam egy horroros, drámais, ilyesmi animét, még nem láttam, de a tartalma alapján ilyen lehet. A címe: Monster. Azért belinkelem az epizódokat, hátha hasznát veszed. :
Mondjuk véres anime amit láttam, az Another.
Nem láttam, de halottam, hogy jó: amikor a kabócák sírnak(a japán címét nem tudom)
Another - tényleg nagyon jó, én is ajánlom + végül az egyrészes OVA mindenkébb.
Tokyo Ghoul - én az év legjobb animéjének tartom, véres, drámai, ha megnézed az első részt nem tudod majd abba hagyni :D, nagyon durva jellemfejlődésen megy keresztül a főszereplő.
Attack on Titan - nem nevezném horrornak, de elég véres és drámai, eszméletlen harcokkal.
Mirai Nikki - ez sem horror, nagyon jó történet, vér + dráma itt is jócskán van, és egy kis romantika (Yuno <3 :D)
Angel Beats! - kicsit véres, vicces és full dráma, zsepit készíts :D
Akame ga Kill - még fut, ez is véres, drámai... (amiben eltér egy megszokott shonen től, durván hullanak a főszereplők :( )
Szerintem a most futó Parasyte is nagyon jó!!!
From the New World-1000 évvel korunk után játszódik, igaz kicsit lassan indul be. Az egyik főszereplő idősebb énje a narrátor a történések alatt.
Tokyo ghoulból én csak a mangát ajánlom, az animét (szerintem) sikerült elrontaniuk..
véres anime a:
umineko no naku koroni
pupa (sajna nagyon rövid) :(
hellsing+ova
Higuráshi no naku koro ni (amikor a kabocák sirnak:))
Csodálkozom, hogy a Deadman Wonderland-et senki se írta, így hát ezt most én ajánlom.
Amúgy valamelyik elöző kommentelőhöz hozzászolnék és egyetértenék vele, hogy a Tokyo Ghoul egy nagyon jó anime, igaz én akkor kezdtem el még nézni amikor magyarországon nem vol még nagy hype-ja szóval nekem sokkal felemelőbb érzésvolt, ahogy az epic harcok folytak.
Higuráshi no naku koro ni és Higuráshi no naku koro ni Kai (2. évad)
Deadman WOnderland (ez eléggé hasonlít az Elfen Lied-re , de nekem sokkal jobban tetszett).
Blood+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!