A Kuroshitsuji (Black Butler) című animében mi annak a kutyának a neve?
Nekem az első evad kedvenc, vagyis örök kedvenc lett!*-* a 2.-ra nem tudtam mit mondani..csak néztem, néztem és néztem..kiakadtam, hogy egy ilyen mocskos kis karaktert beleraktak (Trancy-t) aztán a végén kicsit együttéreztem a helyzetével, de az első évadhoz képest..khmm, nem lett olyan jó!:/
Book of Circus-t nem régen fejeztem be, kb fél hónapja, és azt kell mondjam, hogy ez a kevéske "ízelítő" (az a 10 rész) nagyon kellemes csalódást okozott, mert teljesen más történetre számítottam^^ Azért ez a "kellemes csalódás" kicsit gázz..gahh Sok volt a véresebb jelenet benne..vagy csak nekem tűnt úgy, hogy több morbid rész van benne? [+ Sebastian valamelyik részben megint lefeküdt azzal a nővel..nem ugyanazzal>< hanem ..naa..már nem mintha mindig lefeküdne valakivel..de ezt soha nem értettem, hogy miért szükséges ilyen jeleneteket belerakni ebbe az animébe..T-T)
Hát kicsit tényleg kiakasztó volt, dehát azért csinálta, mert ugye Ciel megparancsolta neki, hogy mindenképp derítse ki, hogy ki a címer. Gondolhatod Sebastian mennyire élvezhette xD meg az apácával is csak azért volt az az affér, hogy információt szedjen ki belőle.
És egyébként tényleg több volt a véres jelent benne és szerintem itt haltak meg a legtöbben :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!