Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szereknél olyan animéket...

Titok008 kérdése:

Szereknél olyan animéket melyiben a női fő szereplő kicsit vagy nagyon örült de nem mind?

Figyelt kérdés
Olyan animéket szeretnék amiben a nöi fő szerelő(k) hasonlokak mint Zettai Shougeki: Platonic Heart ebben vagy a Mirai nikki-ben vagy a shikiben lehetöleg akciót tartmazanak más kitétel nem igazán van alőre is köszi a segítöknek

#anime #harc #akció #Hentai #ecchi #Shiki #Mirai Nikki #Zettai Shougeki: Platonic Heart
2014. okt. 17. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bakker a Mirai Nikkit akartam írni XD De amúgy van még a Death Note, de ott a csaj kicsivel később érkezik.
2014. okt. 17. 17:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi de azt is láttam
2014. okt. 17. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Higurashi no Naku Koro ni és Higurashi no Naku Koro ni Kai :

Több főszereplő is van, és eléggé hasonlít közöttük több olyan is van aki hasonlít Mirai Nikkis yunora - összességében nekem jobban tetszett, mint a mirai nikki. Hangulata, története is nagyon jó - ha elején túl vére ne rettentsen el.

Deadman Wonderland

Shiro yandere, de animét nem fejezték be...

Durarara! - kicsit vontatott, de a vége miatt ajánlani tudom 2. évad télen jön.

Blood+

2014. okt. 17. 18:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Elfen Lied - Lucy

Another - A végén szinte mindenki őrült :D, de a legjobban az egyik főcsaj.

Az előttem lévők is jókat írtak.

2014. okt. 17. 18:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat de egyrészét láttam láttam csak nem nagyon tudom a cimket meg jegyezni:)sziveen fogadok még javaslatok:)
2014. okt. 17. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezek nem túl akciódússak, mind hárem és nem bizti, hogy evvel a csajjal jön össze:

Shuffle!

Baka to test

Gift Eternal Rainbow

2014. okt. 18. 14:24
 7/11 A kérdező kommentje:

köszi de igazábol a nem a szerelmi rész a lényegesebb inkább a változó idegi állapot pl:

hol örült gyilkos hol arany lány

2014. okt. 18. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Guilty crown

Umineko no Naku Koro ni

School Days

2014. okt. 19. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Higurashi no Naku Koro ni

Bakemonogatari

Hanamonogatari

Nisemonogatari

Nekomonogatari

Monogatari Series: Second Season

Ez az utóbbi 1 széri, csak küldönböző "évadjai". Stílusa ilyen "misztikus-horror-ecchi". Van olyan évad amiben elég sok a mesztelenkedés meg ez a hárem stílus. Viszont van benne a leírtaknak megfelelő karakter.

[link]

Szerintem nézz meg 1-2 rész aztán majd meglátod, hogy tetszik e, de én csak ajánlani tudom :)

2014. okt. 20. 18:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat neki is látok
2014. okt. 22. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!