Szereknél olyan animéket melyiben a női fő szereplő kicsit vagy nagyon örült de nem mind?
Higurashi no Naku Koro ni és Higurashi no Naku Koro ni Kai :
Több főszereplő is van, és eléggé hasonlít közöttük több olyan is van aki hasonlít Mirai Nikkis yunora - összességében nekem jobban tetszett, mint a mirai nikki. Hangulata, története is nagyon jó - ha elején túl vére ne rettentsen el.
Deadman Wonderland
Shiro yandere, de animét nem fejezték be...
Durarara! - kicsit vontatott, de a vége miatt ajánlani tudom 2. évad télen jön.
Blood+
Elfen Lied - Lucy
Another - A végén szinte mindenki őrült :D, de a legjobban az egyik főcsaj.
Az előttem lévők is jókat írtak.
Ezek nem túl akciódússak, mind hárem és nem bizti, hogy evvel a csajjal jön össze:
Shuffle!
Baka to test
Gift Eternal Rainbow
köszi de igazábol a nem a szerelmi rész a lényegesebb inkább a változó idegi állapot pl:
hol örült gyilkos hol arany lány
Guilty crown
Umineko no Naku Koro ni
School Days
Higurashi no Naku Koro ni
Bakemonogatari
Hanamonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari
Monogatari Series: Second Season
Ez az utóbbi 1 széri, csak küldönböző "évadjai". Stílusa ilyen "misztikus-horror-ecchi". Van olyan évad amiben elég sok a mesztelenkedés meg ez a hárem stílus. Viszont van benne a leírtaknak megfelelő karakter.
Szerintem nézz meg 1-2 rész aztán majd meglátod, hogy tetszik e, de én csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!