Jó animét keresek! Tudnátok mondani párat?
Nincs nagy kikötésem,csak annyi,hogy valami olyat mondjatok,ami kapcsolodik a valós élethez.Magyarul ne legyenek benne vámpírok, fel-alá rohangálo robotok stb. :) Mint pl a Lovely Complex.
De ha nem tudtok ilyet ,vagy van olyan,amit úgy gondoltok,hogy érdemes lenne megnézni,akkor más témában is szívesen fogadok ajánlásokat!^^
(De pls a Kilari meg hasonlóktól kíméljetek :"D)
Én a romantikus animéket szeretem, szóval olyanokat is tudok ajánlani, nem tudom, hogy baj-e.:D
Ao haru ride
kaichou wa maid sama
Itazura na kiss
Paradise kiss
Nisekoi
Kimi ni todoke
Sukitte ii ya no
Tonari no kaibutsu kun
Ezek közül leginkább az Ao haru rideot ajánlom, sulis élethez kapcsolódik,van benne humor,szerelem,barátságok,dráma is.
Ezen kívül az Itazura na kiss is egy nagyon jó kis vicces,romantikus anime. Én sokat nevettem rajta. :)
Isshuukan Friends
Arról szól hogy van egy iskolás lány, és minden hétfőn elveszíti az emlékeit vagyis hogy ami az előző héten történt vele arra nem emlékszik, de van egy fiú osztálytársa aki elhatározza hogy segít neki visszaszerezni az emlékeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!