Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Jó animét keresek! Tudnátok...

Jó animét keresek! Tudnátok mondani párat?

Figyelt kérdés

Nincs nagy kikötésem,csak annyi,hogy valami olyat mondjatok,ami kapcsolodik a valós élethez.Magyarul ne legyenek benne vámpírok, fel-alá rohangálo robotok stb. :) Mint pl a Lovely Complex.

De ha nem tudtok ilyet ,vagy van olyan,amit úgy gondoltok,hogy érdemes lenne megnézni,akkor más témában is szívesen fogadok ajánlásokat!^^

(De pls a Kilari meg hasonlóktól kíméljetek :"D)

2014. okt. 16. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
nana esetleg?:D
2014. okt. 16. 15:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Már láttam :)
2014. okt. 16. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Én a romantikus animéket szeretem, szóval olyanokat is tudok ajánlani, nem tudom, hogy baj-e.:D

Ao haru ride

kaichou wa maid sama

Itazura na kiss

Paradise kiss

Nisekoi

Kimi ni todoke

Sukitte ii ya no

Tonari no kaibutsu kun

Ezek közül leginkább az Ao haru rideot ajánlom, sulis élethez kapcsolódik,van benne humor,szerelem,barátságok,dráma is.

Ezen kívül az Itazura na kiss is egy nagyon jó kis vicces,romantikus anime. Én sokat nevettem rajta. :)

2014. okt. 16. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
2014. okt. 16. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Sket Dance
2014. okt. 17. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Free!
2014. okt. 17. 21:36
 7/8 anonim válasza:

Isshuukan Friends

Arról szól hogy van egy iskolás lány, és minden hétfőn elveszíti az emlékeit vagyis hogy ami az előző héten történt vele arra nem emlékszik, de van egy fiú osztálytársa aki elhatározza hogy segít neki visszaszerezni az emlékeit.

2015. febr. 8. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Bokura Wa Minna Kawaisou
2015. márc. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!