Lehet hogy a kolosszális titán és a páncélos titán Eren és Annie apja?
Nagyon nem... olvasni kéne a mangát ;)
Valószeg azért nem ölték meg Erent, mert élve értékesebb, illetve, mert nem a titánok a főgonoszok ebben a történetben, hanem akik létrehozták őket.
2. ezt hogy érted? Semmi olyat nem írtam ami az hetiben derült volna ki.
Ez csupán spekuláció... ugye titánok pár száz éve jelentek meg, a falat is titánok építették/abból vannak. Kinek érte meg a titánok megjelenése? Stb...
Szerintem olyasmi lesz ebből kihozva, hogy régen sokat háborúztak az emberek, erre az okosok" (főgonoszok) kreáltak egy közös ellenséget a titánokat és bevonultak a fal mögé.
Az Armored Titan meg Kolossal, stb... pedig erre rájöttek és ezért akarják megdönteni a hatalmukat.
Ma neki kezdtem az angolra lefordított mangának és olyan titánok voltak benne hogy még inkább nem értem xD
Mert a mangának és az animének a befejezése kicsit másra sikerült ezért nem tudom hogy animébe hogy fogják folytatni.
Kb. a 34. manga fejezetnél ért véget az anime.
SPOILER a páncélos az Reiner, a kolosszális pedig Bertholdt.
Erennek pedig úgy lett titán ereje,hogy megette az apjának, akinek titán ereje volt, az apja pedig egy titánt evett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!