Kokollari kérdése:
Tudtok olyan Animét ajánlani amiben mindenképp nő a főszereplő? És ne ilyen vígjáték szerűség legyen akciós és kemény csaj legyen a főszálon azok a Favoritok :D!
Figyelt kérdés
Például: A Mirai Nikki-ben nagyon szerettem a Junot vagy az Elfen Lied-be a Lucy-t2014. okt. 13. 11:44
13/18 anonim válasza:
Most látom Mirai Nikki és Elfen Liedet írtad példának, ha yandere karakter kell, akkor:
Deadman Wonderland (Shiro) - bár a story animében nem lett befejezve, szóval mangát tudom ajánlani belőle, ami viszont nagyon jó :)
14/18 A kérdező kommentje:
Nem nem ajánlották én írtam oda hogy olyan kaliberű csajt szeretnék :D Most pl az egyik kommentelő tippjére megnéztem a Claymore-t és annyira megfogott benne a Teresa és a Clare :D :) ! Mangákért őszintén szólva nem vagyok annyira oda
2014. okt. 15. 09:35
15/18 anonim válasza:
Black Lagoonban az egyik főszerelő nő.
16/18 A kérdező kommentje:
Piros pontot szereztél nálam pont ilyen animét kerestem amibe ilyne hölgy van kemény,szexis,és komor a legjobbak az ilyen karakterek :D !
2014. okt. 16. 23:21
17/18 anonim válasza:
Mármint a Black Lagoonra írtad ezt? Hát igen ott Revy elég jó.:D
18/18 A kérdező kommentje:
Igen-igen arra írtam :D :) ! Nagyon bírom a kiscsajt :) !
De sajna az OVA első részét nem találom
2014. okt. 17. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!