Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Számotokra melyik anime...

Számotokra melyik anime kimagaslóan jó?

Figyelt kérdés

Nektek melyik volt az ami úgy mesélte el a sztorit vagy olyan történeti avagy vizuális elemek voltak benne, hogy azt egy felsőbb szintre sorolnád mint a többit?

Nagyon sokan "imádják" a Death Note-ot meg a Code Geass-t de speciál nekem a Code Geass nem tetszett a Death Note meg unalmassá vált L halála után.

Jelenleg anime amit én úgy kiemelnék az a Tokyo Ghoul, igazából nem tudom miért tetszik nekem annyira de az az anime nagyon badass. Meg még az Attack on Titan-ra mondanám azt hogy "annyira" tetszett, hogy jobbnak mondanám a többinél.

Ti nektek melyik anime volt az ami miatt magasabb lett az elvárásotok? És milyen okból?

2014. okt. 13. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Naruto (No. 1): nem tartom kiemelkedő minőségű animének, de számomra személyes kedvenc, ez adta a legnagyobb élményt nekem.

Death Note (No. 3): tetszett a vége is, bár nem lett túl rajongóbarát, de ennek így kellett véget érnie. Light egy idealista diákból igazi gátlástalan gengszterré vált, aki bűntudat nélkül gyilkolt. A sorozat végéig pontosan eleget hibázott ahoz, hogy elkapják.

FMA: Brotherhood (No. 2): ez az az anime amit az összes többinél többre tartok minősegileg. A szereplők fantasztikusak, az ellenség célja teljesen érthető, nem valami agyatlan szörnyekről van szó. A történet is nagyon jó. Az egész animének van egy hátborzongató első világháborús párhuzama, anélkül hogy bárki utalna rá. Javaslom mindenkinek a NatGeo: Apokalipszis, az első világháború című dokumentumfilm sorozatát, olyasmikre is rá lehet jönni belőle, amit talán talán észre se vennénk az animében.

Az Attack on Titan nekem csalódás volt, Mikasa karaktere különösen idegesített.

2014. okt. 14. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Saját kedvenceim:

Wonderful Days

Chihiro szellemországban

Armitage III

Totoro

G.I.T.S.

Vándorló palota

Appleseed

Macskák királysága

És ha már itt tartok, akkor nem szeretnék leragadni csak a távolkeleti kultúránál, hanem néhány animációt is ajánlok, ami szintén megéri, hogy megnézd, persze, csak ha megengeditek...

Kirikou et la sorciere

Sita sings the blues

Dante's Inferno: An Animated Epic

The nightmare before Christmas

Zsinóron

2014. okt. 14. 20:07
 13/15 anonim válasza:
100%

Nekem egyik nagy kedvencem a Death Note szerintem ez az egyetlen olyan anime, ami mindvégig érdekes és tanulságos L halála valóban nem volt a legjobb döntés, de így is benne van a TOP10 -ben A Ghost in the shell-t is az egyik kedvencem és még ott van a Yu Yu Hakusho is a régi nagy kedvenc.

L

2014. okt. 29. 22:09
 14/15 Legitke válasza:
Figyelj tudom már régi a posztod de most a Beastars ami nagyon nagy kedvencem lett ajánlom mindenkinek! :D
2019. dec. 30. 13:31
 15/15 anonim válasza:

Ha még érdekel...

FMA: B valóban nagyon jó. Tökéletesen le van zárva, ami szerintem sok animének nagy nagy hibája. Mármint hogy nincs/nincs rendesen lezárva (pl:hunterxhunter).

Neon genesis evangelion + end of the evangelion(movie): ha nem zavar, hogy régi anime, akkor szívesen ajánlom. Sokszor újranézős, nehéz megérteni az összetett karakterek belső világát. Viszont utána egy hétig az ágyban fogsz feküdni és elmélkedni rajta. (ha megérted a lényegét). Nekem katarzis volt... Azóta máshogy élem az életem.

2020. márc. 28. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!