Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen sorozatban szerepel...

Milyen sorozatban szerepel Hatsune Miku?

Figyelt kérdés
Kedves Hatsune Miku fanok ! Az lenne a kérdésem , hogy mi a sorozatnak a neve amiben Hatsune Miku szerepel . Mert annyira sok klippet meg zenét hallottam és láttam tőle hogy már érdekelne hogy miről szól :D .

2014. okt. 4. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a Black★Rock Shooter című animének Hatsune Miku hangját kölcsönözték, de szerintem olyan anime amiben konkrétan xrészig benne lenne olyan szerintem nincsen... Végül is ő csak egy vocaloid...

De még ezt találtam róla a neten:

During an episode in the Lucky Star OVA, Kagami Hiiragi gets magically transformed into Miku cosplay. A character in the anime Kämpfer appears dressed as Miku in episode seven. She also appeared in the large plasma screen in Chrome Shelled Regios as an endorser. She also appears in episode 11 of Baka and Test as a member of class B. Miku also appears in Maria Holic episode 12, when the class is told they have a swim meet.

2014. okt. 5. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fan, de Hatsune Miku egy vocaloid, nem igazán szerepel animékben, van pár játék amiben szerepel mondjuk, ps3, psp, ps vita és hasonlókon lehet vele játszani. Van manga is amiben főszereplő.
2014. okt. 5. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat , bár mondjuk leírhattad volna a mangának a címét XD :D .
2014. okt. 5. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azért kérdeztem meg mert régen kis koromban néztem egy kissebb fajta sorozat volt amiben szerepelt csak nem emlékszek rá mi volt a neve . olyan 3 - 4 - 5 rész körül emlékeszem és azért .
2014. okt. 5. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
egyikben sem szerepel. a Vocaloid egy énekszintetizáror program az más kérdés hogy valaki csinált hozzá mangát meg hogy van belőle játék ps-re
2015. szept. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!