A Date a Live-nak lesz harmadik évadja? (Anime)
Figyelt kérdés
Az elsőévad 12 részes míg a második csak 10volt. De a történet szerintem még nincs teljesen befejezve. Pl azt se tudjuk, hogy a főszereplő kishugát ki irányította öt évvel ezelött. Plusz a dehérhajú csávesz és a csaja és leléptek mielött Thoka megölte volna őket.
Véleményem szerintlesz harmadik évad, de nem vagyok benne biztos. Ti tudjátok, hogy lesz e? Ha igen mikor?
2014. okt. 1. 12:05
1/7 63tqh válasza:
Egy movie van betervezve a 2. évad végére. Továbbá egy OVA (egy epizód). Hogy a movie mikor lesz azt még nem tudni.
2/7 A kérdező kommentje:
Oks, köszi.
2014. okt. 3. 04:47
3/7 anonim válasza:
Tudomásom szerint a movie most 2015 nyarán lesz.
4/7 animerajongo válasza:
Én nem rég néztem meg az animét es utána néztem egy kicsit és ugy olvastam hogy lesz 3 évad de hogy mikor azt meg nem lehet tudni ...
5/7 anonim válasza:
Már kijött a movie -->októberben,de mire elénk kerül felirattal még egy kis idő
6/7 anonim válasza:
Ma jött ki és van fent a youtube-on persze felirat nélkül:
7/7 anonim válasza:
amugy következtetés képpen még folytatják,amugy is,pl a játékban még van egy pár lélek szóval a kis kedvencemnek biztos lesz folytatása.Amugy Efreet irányította,mivel ő is olyan lélek mint Kurumii.Gondolom ugy megszállta mint ahogy Tohka került a földre :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!