Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animék ahol az ending vagy az...

XTiger kérdése:

Animék ahol az ending vagy az opening szól az anime alatt?

Figyelt kérdés

Üdv, elég furcsa kérdés, de olyan Animéket keresek ahol az opening vagy az ending megszólal amikor még az anime adott jelenete és még nem az ending képi világa megy, vagy esetleg vannak olyan részei hogy az egész ending az Anime alatt megy le csak kicsit halkabban.

Például: Ano hana, Fairy tail, Full Metal Alchemist, Bakuman, Mushibugyo, Magi, Hikaru no Go, Hunter x Hunter, Angel Beats.

Azért keresek ilyen Animéket, mert sokkal nagyobb hatást tud így nálam elérni egy két jelenet, hogy közben szól az ending, sokszor még a hideg is kiráz tőle.

Előre is köszönöm a segítséget.

#zene #anime #Fullmetal Alchemist #Opening #AnoHana #Bakuman #animealatt #anime alatt ending
2014. szept. 26. 05:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hana Saku Iroha
2014. szept. 27. 21:40
 12/17 anonim válasza:
Meg a Toaru Kagaku no Railgun is ilyen,de elötte ajánlott a Toaru majutsu no Index-et megnézni :)
2014. szept. 27. 22:18
 13/17 A kérdező kommentje:

A To aru majutsu no index-et láttam, de a To aru Majutsu no index II-t nem.

Akkor most nézzem a Railgunt, vagy hogy jön sorba?

2014. szept. 27. 22:43
 14/17 anonim válasza:

én elösször az Index-eket néztem,aztán a Railgun-okat

Szerintem,ha már láttad az Index 1-et,akkor már a Railgun-t is elkezdheted,mivel a 2. évadja a Sisters arc feldolgozása,csak részletesebben,Misaka szemszögéből.

De szerintem a Railgun sokkal jobb az Index-nél(nekem legalábbis jobban bejött)

oh és hamarosan jön talán mind2-őből a következő évad,Railgun-ból már megvan az anyag(manga) és az Index-ből is talán folytatják a light novel feldolgozását :)

kicsit hosszú lett :D

2014. szept. 27. 23:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem, pont jó, köszönöm szépen!
2014. szept. 28. 09:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Késveeee de a Rómeó x juliet 😁
2017. máj. 6. 23:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Toradora
2020. jún. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!