Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi az eddigi legdurvább HC...

Mi az eddigi legdurvább HC anime amit láttál (és nem egy kalap szar)?

Figyelt kérdés

2014. szept. 19. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy HC alatt mit értesz, de ha horror animéket keresel akkor ezeket tudom ajánlani. (Szerintem léve jósági sorrentbe, azelső a legjobb)

Tokyo Ghoul (most fejeződött be az első évad nemsokára kezdődik a második)

Mirai Nikki (Future Diary),Another, Deadman Wonderland, Elfen Lied,

Ami még véres de nem horror ba kategorizálnám (kevésbé jó animék de azért élvezhető):

Death Note (amit már biztos láttál), Attack on Titan (nem annyira horror, de nagyon jó anime), code geass, Highschool of the death (ecchi tartalom van benne)

Remélem tudtam segíteni, és ha csak egy anime-t akarsz ezek közül megnézni az mindenképpen a Tokyo Ghoul legyen.

2014. szept. 20. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha horrort akarsz akkor corpse party.

De animék közt nem igazán fogsz találni, nem tipikusan az a müfaj.

Viszont vannak gore animék, ezek kifejezetten a trancsírozásra építenek.

2014. szept. 20. 20:45
 3/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te HC anime alatt a hentai-t érted?
2014. szept. 22. 07:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocs, ha félrértettétek, bár ez ha belegondolok nem meglepő, a HC a haveri körünkben elborult; nagyon beteg azaz hardcore animét takar.
2014. szept. 22. 10:52
 5/8 Hintalow ***** válasza:
Ha beteg darabokat akarsz, akkor az FLCL, Cromartie High School, Redline, Excel Saga, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Dai Mahou Touge, ezek jutnak így hirtelen az eszembe elborult történet/képi világ/megvalósítás témában.
2014. szept. 24. 15:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Hintalow, köszi, nagyon hasznos válasz volt
2014. szept. 25. 21:04
 7/8 mamacsom ***** válasza:
gyo
2015. júl. 27. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Lol, a Gyo az tény hogy nagyon bizarr, de én képtelen vagyok komolyan venni XD

Számomra az End of Evangelion volt a legdurvább élmény, az a film nem csak felszínesen beteg. Egy elborult mestermű, ami nem csak vérrel, látvánnyal próbál hatni, hanem elképesztő morális kérdéseket, tabukat tár a néző szeme elé

2015. júl. 27. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!