Tudnátok nekem olyan anime-t mondani amiben csak szomorúság van és kevés vagy nincs is benne öröm?
Heló!
Ashura (2012-es, egészestés anime).
Clannad és Clannad After Story (főleg ez utóbbi)
AnoHana
Shiki
Blood+
X TV - nagyon nagoyn szomorú garantált a sírás, de egy mestermű is szóval egyszerűen nem lehet kihagyni.
Aoi Bungaku Series - hátborzongató,szomorú szintén egy nagyszerű darab.
Mushishi - elég szomorú melankolikus anime.
Evangelion Movie-k - szomorú, nagyon rányomja a bélyeget az ember hangulatára de szintén imádatom tárgyát képezi, mondjuk a sorozata nem nyerte el a tetszésem, de a movie-kat nyugodtan megnézheted a sorozat nézése/ismerete ellenére.
Jigoku Shoujo összes évada
Sarai-ya Goyou - az egész sorozatot körüllengi egy bizonyos fajta hangulat,nem éppen szomorú de... nehéz megfogalmazni az az igazság,k ezt látni kell ;) Ha tetszeni fog akkor az első pillanatától kezdve elvarázsol.
Szia!
Hát ebben biztos nincs sok öröm: Casshern Sins
Ha kell a részek fent vannak AA-n is !
Mondjuk már egy régebbi darab, de nekem bejött,pedig 16 éves vagyok.
Arc a kölyök (Arc the lad).
Főleg a sorozat második fele durva.
# 9 Kösz :)
Ezt a sorozatot, még nagyon régen láttam A+-on, már kerestem mert csak 1-2 részt láttam belőle akkoriban. THX :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!