Ti hogyan ismerkedtetek meg a yaoi műfajjal?
Uhh ez jó pár éve történt, és a sztori kevésbé érdekes, mint amennyire hosszú... ^^
Régen sokszor vettem Bravo újságot, és az egyik számban azt írták, hogy a Tokio Hotel frontemberének (fogalmam sincs már hogy hogy hívják ^^") "manga haja van" én meg akkor még nem tudtam, hogy mik azok a mangák, ezért rámentem az 1. találatra, amit kidobott a google. Akkor ez még a manga.hu volt, ahonnan letöltöttem nagyon sok különféle mangát (eddig azt hittem, hogy másfajta képregény nincs is, csak az ilyen amerikai Pókember, Amerika Kapitány és társai) és meglepődtem, hogy milyen érdekes története van néhánynak. :D
Aztán az egyik ezek közül egy yaoi volt (asszem Eiki Eiki egyik mangája) és valahogy akkora "WTF" élmény volt, hogy vannak meleg képregények, hogy először nem hittem a szememnek, aztán letöltöttem két tucat yaoit, hogy képet kapjak róluk. Először csak tanulmányoztam a jelenséget, de aztán rájöttem, hogy bejön a téma, és azóta sem tudtam leszokni róla... :D
Én a Gravitation című anime közben meresztgettem a szemeimet, amikor láttam, hogy két pasi smárol, ezek után az egész sorozatot úgy néztem végig, hogy az egyik srácról nem voltam hajlandó elhinni, hogy ő srác, úgy csináltam, mintha lány lenne. XD De egy kis idő múlva már direkt kerestem ezt a műfajt és azóta is nagy rajongója vagyok a szépen megrajzolt történeteknek.
1-2 kedvenc mangám, hátha kedvet kapsz hozzájuk :)
Home Tutor
Honto Yajuu
Rutta and Kodama
Finder (és Yamane Ayano összes műve)
Border
Hidoku Shinaide
animék közül még nagy kedvenc a Sex Pistols (ezt mangába annyira nem szeretem, mert borzasztóan szerteágazó a történet, rengeteg szereplő és sosem a "főszereplők" szerepelnek...)
Aah köszönöm olyan érdekes olvasgatni :)
A mangákat pedig mindenképpen elolvasom, már úgyis kifogytam s nem találtam semmi jót :D
Én még a herry Poteres időszakomban olvastam el egy Slash-t. Kicsit meglepett a dolog, meg idegen volt, így lapoztam.
Animés oldalaok aztán egy Hetáliás (SuFIN) yaoit olvastam, és tetszett. Meg úgy tetszett a páros is, szóval, csakhamar megszoktam, megszerettem.
Hetálián kivül egyedül a No 6. volt, amit bátran végignéztem.
A másik áttörés az volt, mikor szerepben yaoiztunk ^^" Hát... Fura volt. De jó :D
21L
Waaah No.6 nekem is egyik kedvencem :D ^^
Amugy ha a lightosabbakat kedveled akkor bátran ajánlom beked a sekai ichi hatsukoi animét, a kedvenc animém és mangám egyben :)
Júúúj...xD
Ismerősöm néhány yaoista lány, és eleinte nem értettem, hogy mi a francért szeretik ezt a műfajt. Akkor sem tartottam igazán undorítónak, hogy 2 srác együtt van, de azért kicsit furcsálltam. Végeztem a normál kis fiú lány szerelmi sztorival, aztán csak úgy poénból rákerestem a Junjou Romanticára, mert úgy igazán arról hallottam a legtöbbet, hogy fiú x fiú.
Megnéztem az első részt, aztán kíváncsi voltam, mi a folytatása, és néztem tovább, aztán a végére annyira a szívemhez nőttek a szereplők, meg maga a történet is nagyon tetszett. :D Aztán jött a Sekai ichi Hatsukoi, szintén imádtam, a végére pedig azt vettem észre, hogy yaoista lettem. :''DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!