Tudtok olyan filmeket/animéket ajánlani, amiben bunkó a pasi a lánnyal?
Figyelt kérdés
De közben szereti, viszont folyton csak csesztetik egymást :D2014. szept. 5. 20:50
2/7 anonim válasza:
Skip beat! - roppant vicces, szórakoztató anime csak ajánlom!
3/7 A kérdező kommentje:
Hehe, pont most kezdtem el nézni a skip beatet :D Köszi, várom a további válaszokat! :)
2014. szept. 5. 21:16
4/7 anonim válasza:
Ahhoz hasonlót sajnos nem fogsz találni animébe, tapasztalat. XD Egyedülálló mű a remek humorával. :D
6/7 tutyi16 válasza:
Itazura na kiss, nagyon jó anime,a történetet felnőtt korukig viszik, de megéri megnézni :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne a filmeken ábrándozz, és mások (sokszor csak kitalált) életeit éld, hanem keress egy határozott fantáziadús, kreatív férfit, mondjuk engem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!