Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen dere karakterek vannak...

Milyen dere karakterek vannak még?

Figyelt kérdés

Mindig próbálom összegyűjteni, de mindig találok újat!

DereDere (pl: Midori - Midori Days): Kedves belül és kívül. Ennél jobban nem tudom összefoglalni.

Tsundere (pl: Chitoge - Nisekoi, Taiga - Toradora) Szerintem ezt nem kell elmondani senkinek ha mégis: [link]

Super Tsundere (pl: Ciel Phantomhive - Black Butler ????):

Ő olyan durva hogy meg is akarja őt ölni, vagy valami ilyesmi. Nem hinném, hogy a srác ilyen de ezt írták ki valahol.

TsunTsun(pl: ????): Olyan tsundere aki ha megbánt vagy megüt valakit azután súlyos megbánást érez.

Mayadere (pl: ????): Egy olyan tsundere aki ijesztő és veszélyes. Pl: Egy gonosz karakter aki megakarja ölni a főhőst. Azután beleszeret és át áll a jó oldalra, de még mindig avval viccelődik hogy megöli (meg is próbálja).

Himedere (pl: Hatsune Miku): Olyan tsundere aki elvárja hogy hercegnőként kezeljék. (Amikor beírtam a képkeresőbe akkorőt adta ki. És mellé volt írva hogy Hatsune Miku the HimeDere Queen.) [link]

Kamidere (pl: Mio - MM!): Tsundere aki istenként tekint magára vagy az is.

Kuudere (pl: Kanade - Angel Beats!): Hideg és érzelemmentes kívül, belül kedves és aranyos.

Coodere (pl: Rei Anamayi- Neon Genesis Evangelion): Néha kevódves , néha hideg. Vagy valami ilyesmi.

Dandere (pl: Tabitha- Zero no Tsukima): Antiszociális és félénk de ha főhősünk egyedül marad vele kiderül, hogy kedves és aranyos. Vagy valami ilyesmi...

Undere (pl:??): Aki mindenre igennel válaszol. Bármit állít a főhős egyetért vele. Vagy valami ilyesmi.

Yandere majdnem elfeledkeztem erről(pl: Yuno - Mirai Nikki) [link]

Kamikaze Yandere: Aki még durvábbakat csinál.

Yangire (pl: Ryyuugu Rena): Yandere mellett a linkben.

Doitsudere: Ez valami vicc lehet ami Németországra utal a Hetáliából. [link]

Thugdere: Ezt nem tudom pontosan. Valami olyan tsundere aki bűnőz. Vagy nem tudom. Itt egy link amiben leírják: [link]

és itt van valami: [link]

GouDere: Erre most találtam rá és ez is ihletet arra hogy kiírjam ezt a kérdést, mert azt hittem most már megtaláltam őket, de nem újjabb! És ennek ráadásul nem találom a definícióját! Már a Thugderének is nehéz volt (két napig kerestem) de ez köröket ver rá!

Aki tud még az írjon! És aki tud pontosítani megköszönném!

#anime #karakter #Dandere #kuudere tsundere
2014. aug. 29. 20:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Bakadere: amikor szerelmesek, ügyetlenek és hát nagyon szerelmesek.

Hajidere: "Hajidere's are people who tend to be very shy and blush in front of the special someone they like so much that they end up confessing"

Azok akik a szerelmük közelében vannak akkor nagyon félénkek, de végül szerelmet vallanak. Különbség közte és a dandere: már érzelemmentes, és mindenki közelében félénk.

Oujou-dere:"Lady Like

Ojou-dere is a lady like dere type, who's prim and proper with a strict exterior, but a sweet inside."

Egy igazi hölgy, aki udvarias és csinos és alkalomhoz illő, de elég szigorú kívül. Belül pedig kedves és aranyos.

Shundere: a szomorú, depressziós aki nem beszél sokat, de megnyílik a megfelelő személynek.

Thugdere: Ez inkább a fiúkra jellemző és ez ilyen tsundere szerű.A tipikus érzelemmentes rossz fiúk.

2015. szept. 30. 17:21
 12/13 A kérdező kommentje:

A dorodere-nél a fucked up jelentése alatt azt értik, hogy pl: úgy gondolja kiskutyákat ölni élvezetes.

A yangire yandere-szerű csak nem megszállottak a szerelmük tárgyával. Csak agresszívok és őrültek.

2015. szept. 30. 17:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Bocchandere: Elkényeztetett gyerekek akik mindennél jobbnak tartják magukat. De ha közel vagy hozzá egész kedvesek.
2015. szept. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!