Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Soul...

Mi a véleményetek a Soul Eater Not-ról?

Figyelt kérdés
Megnéztem az első részt, a másodikat átfutottam, de valahogy nem adja azt a hangulatott mint a sima. Ahogy elnéztem a történet ugyanabban az idősíkban játszodik csak más főszereplőkkel, ez igaz?Illetve a megrajzolásáról mi a véleményetek, szerintem valahogy nem illik a sorozathoz.

2014. aug. 27. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Valaki így gondolja: (nem én én nem láttam se az eredetit se ezt)

[link]

2014. aug. 28. 12:39
 2/4 Moroi válasza:
Szerintem, egy nagyon szép, szórakoztató anime megerőszakolása. Gusztustalan a képi világa, a történet gyerekes, értelmetlen, a karakterek sablonosak. Egyáltalán nem hozza az eredeti szintjét. Csakis a pénz miatt csinálták. úgy gondolták, majd a név eladja magát, ami sajnos sikerült is.
2014. aug. 28. 22:15
 3/4 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan rossz lett. A grafika se jó. És Soul is úgy néz ki mint aki drogozik . Szerintem az eredetit kellet volna folytatni , ez nagyon gáz lett.
2014. aug. 30. 21:11
 4/4 Könyvimádó05 ***** válasza:

Szétrágták, kiköpték, megtaposták, és átmentek egy úthengerrel az eredeti szérián. Már magától az openingtől két hétig húzódó folyamatos szivárványhányást lehet kapni. Nem hittem el, csak ültem a gépem előtt, és sírva röhögtem. Az enyhe kifejezés, hogy nem illik a sorozathoz, ez egyszerűen fáj.

Igen, Soul úgy néz ki mint egy rossz drogos, Maka egy csillámpóni és Spirit kislánya stb. De ezek a most kreált szereplők...

És az eredeti Tim Burton látványvilág moe-féle hátba szúrása. Lelkes Soul Eater rajongóként még most is sírógörcsöt kapok magától a Soul Eater Not -tól.

De ez csak az én véleményem, egy ritka szar ízlésű moe csillámpóninak biztosan tetszik ez a szivárványfolyam.

Fájdalmas... Nagyon fájdalmas...

2016. aug. 24. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!