Mondanátok ezekhez hasonló (lent) yaoi animéket vagy mangákat?
Miden Rose (anime)
Love Stage (anime)
Papa to kiss in the dark (anime)
Kirepapa (anime)
Ikoku Irokoi Romantan (anime)
Én ezeket nagyon szeretem jó szótrakozást ;)
A MAiden rose nem hasonlít rá! Az első része nagyon durva!18+ ha lightosakat keresel akkor ne nézd meg.
előző írta.
Amúgy Love stage! az jöhet az romantikus(az aranyos és nekem is tetszik)
többi romantikusat nem tudok, inkább durvábbakat.vagy
mangát:
Crimson Spell manga fantasy-s
Ai no Kusabi anime
ez is jó!
:)
Még van ám előző vagyok:
Boku no pico OVA 3 részes
most nézem majd jelenleg
Viewfinder is az egyik kedvencem
Dramatical murder
és még sorolhatnám itt vannak:
Fuuuh, ez hosszú lesz xD nah szóval: Ha mangázol, akk nem árt tisztában lenned vele, hogy milyen stílus jön be neked... én pl alig tudok 2000-2002 alatti mangákat olvasni, mert azoknak régi a grafikája és azt utálom (sajnos) szóval a következőkben amiket mondok azok csak jó grafikájúak lesznek.. :) :
Kedvenc szerzőm Asou Kai, ami fennt van mangája animeaddicts-on: Only serious about you
Nem viccelek, ez a világ legeslegjobb yaoi/shounn ai mangája... Ezt mindenképpen olvasd el!!! esetleg még a véleményedre is kíváncsi lennék.. xD másik mangája a soko ni suwaruna ( ez is fennt van ott) :)
A következő Yoneda Kou, csodálatos és egyedi grafika (csak keress rá a névre és meglátod.. ) Szóval tőle keress mangákat, rettentően jók, ha akarod sorolok párat :)
Akkor a Sekai ichi hatsukoi-t és Junjou romantica-t mondanom sem kell sztem xD Ottvan még az Haru wo daite ita, kicsit régebbi grafikával, de nagyon szeretem +2 részes OVA.
Ami még nagyon nagyon jó: KOISURU BOUKUN mindenképpen olvasd el!!!!!! Egyik kedvencem, +ebből is csak 2 részes ova, de csak az első 3 fejezetet dolgozza fel, de van kb. 50 fejezet xD + egy nagyon édes doujinshije is van, ha elolvasod a mangát és tetszik, akkor ezt is olvasd el :D
Ezek nekem a kedvenceim, még van egy csomó ezen kívül xD asszem mindegyik fennt van animeaddicts-on, de szerintem regizz a red light yaoi team-ra, amúgy is most jött ki egy új seai ichi fejezet :D (rohadt jó a magna, nagyon izgi :D )
Összegezve ez a 3 vagy 4 manga amit említettem, ezeket olvasd el mindenképp, és ha tetszenek, akkor keress a szerzőtől még :) Remélem segítettem, bármi kérdés/vélemény, szívesen várom privátba! :) (mindenkitől) ezt a választ am másoltam, de én irtam xD Yoneda Kou-tól egy nagyon jo manga (csak hogy legalább egyet emlitsek) a reply. De ez Red lighten van fennt csak teljesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!