Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » MondoConon milyen programok...

MondoConon milyen programok szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Láttam hogy van vetítés. Ott melyik animéket szokták vetíteni? Milyen koncertek vannak? Muszály cosplayezni? Légyszi mondjátok el hogy hogy szokott ez lenni, ti miket csináltok a conon. A válaszokat elöre is köszönöm :) 12/L

2014. aug. 18. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Programok a honlapon: [link]

Cosplay természetesen nem muszáj. Mi sem szoktunk, csak járkálunk, AMV-ket nézünk, embereket fényképezünk, sushit eszünk, cosplay versenyt nézünk, vásárolgatunk, karaokezó emberkéket hallgatunk, stb. De persze lehetne programokban részt venni is... én nem szoktam, csak néző vagyok. :)

2014. aug. 18. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Jól van, köszi :)
2014. aug. 18. 20:49
 3/3 anonim válasza:

Én se vagyok cosplayes csak barátnőmmel együtt megyünk ki és ugyanolyan ruhában szoktunk menni:) hasonló a programunk mint amit az első válaszoló írt, csak mi még free hug-os táblával mászkálunk és a kint lévők felét megöleljük^^ jah és megkeressük Szefit és a többi videóst és autogramot kérünk tőlük:)

14/L

2014. aug. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!