Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Jó anime sorozatok vagy filmek?

Jó anime sorozatok vagy filmek?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen bármi jöhet. Még nem láttam túl sok animét úgyhogy mindenre nyitott vagyok.

Előre is köszi!

2014. aug. 16. 14:18
 1/3 anonim válasza:
Hát.Ez érdeklődési körtől/kortól/nemtől is függhet.Kérdéses, hogy a feliratos is megfelel-e vagy inkább a szinkronost preferálod.Ezek hiányában azt mondanám [link] , ott csinálsz egy felhasználót (igen kell, mert anélkül nem megy tovább), aztán ismertetők->ismertetők listája->anime és ott van egy klassz kis szűrő,elég jó ismertetőkkel.Ott viszont nincs fenn a sorozat,de a címére rákeresel mondjuk teszem azt indavideón. Vagy ha olyan kell ahonnan egyből eléred akkor [link] itt viszont nincs szűrő, csak ismertető.
2014. aug. 16. 14:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze jó a feliratos is. És lány vagyok 15 éves, de a horror filmeken kívül minden egyéb kategóriájú filmre nyitott vagyok.
2014. aug. 16. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Írok párat ami nekem bejön, és romantikus is:

Gosick, guardian of the sacred spirit

Pár vígjáték: mitsudomoe, nichijoun(ez a ritz roninék fordították) dokuro chan

A kedvenc hosszú sorozatom: Detective Conan (indavideón az első50 rész szinkronosan, többit az uraharashopról szedd, az első pár ... száz rész talán kissé régiesnek fog tűnni mai szemmel, de az új részek grafikáját ha megnézed, mondjuk a youtubeon az openingeket, tetszeni fog)

2014. aug. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!