Érdemes a Naruto mangáját olvasni?
Figyelt kérdés
Mármint már két résszel ezelött utolértem a sorozatot(anime), viszotn beleolvastam most a mangába előre 10.részt. Nem tudom eldönteni hogy akkor most olvassam, vagy csak az animet nézem, de ha olvasom a mangát nem lesz izgalmas az anime. Attól függetlenül megnézném, de így hogy tudom mi történik nem az igazi. Szerintetek mi legyen?2014. aug. 9. 20:12
11/25 anonim válasza:
A grafika inkább egyedi, mint "undorító", a történet pedig..Hát, ha neked az kell, hogy állandóan van egy főellenség, akit agyon kell ütni, miközben ordibálják, hogy "ore wa uzumaki narutoda!!!!", akkor nyugodtan..Az One Piece-ben legalább történik is valami két harc között, nem úgy, mint a Narutoban :)
12/25 anonim válasza:
13/25 anonim válasza:
Még a fos minecraftnak is jobb a grafja, mint a One Piecenak, na de mindegy engem túlságosan nem érdekel
14/25 anonim válasza:
Miért van az egyébként, hogy általában csak olyan 10-14 év közötti gyerekek szarozzák az One Piece-t, akik nem is láttak belőle egy részt sem? :D
Ráadásul úgy, hogy most senki nem sza**ozta, meg fo*ozta a Narutot..
15/25 anonim válasza:
Az One piece-nek egyáltalán nem szar a grafikája. A minecraftot meg ne is említsük mert az egy borzalom. Az One piece mondhatni a legjobb, legízgalmassabb manga/anime ami létezik.Változatos helyszínek, izgalmas karakterek, fantasztikus képességek.
16/25 anonim válasza:
Ha az one piece nem szar, meg nem szar a grafikája, legjobb anime, akkor te még nem láttál jó animét :))
17/25 anonim válasza:
Igen az a legjobb anime. Ha utánanéznél tudnád. De fogadjunk te is azt a szar dragon ballt meg bleachet isteníted. Más animéket is néztem de semelyik sem ért az one piece közelébe sem.
18/25 anonim válasza:
Hogy oda ne rohanjak? xD előbb kötném ki magam egy fához egy évig, minthogy azt a szart nézzem
19/25 anonim válasza:
Látom lepontoztál, de ezzel is csak az én igazamat bizonyítod :D Kisgyerek vagy, aki nem tudja beismerni, hogy van jobb a Narutonál
20/25 anonim válasza:
Meg különben is, nem tudom, mit vagytok oda annyira a Narutoért. Története nincs, a karakterek idegesítőek, a harcok meg nagyon nem változatosak. Tud összesen két technikát (rasengan + rasenshuriken), és ennyi..Na, de hiába is papolok, akinek a szar kell, hát egye azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!