Most kezdtem el Anime-ket nézni, az egyik barátom azt ajánlotta, hogy nézzek "lolicon"-t, az mi?
Nem bízok benne mert már egyszer kétszer átvert szóval eggyenlőre nem mertem rá google-zni. Mit takar a lolicon, gőzöm sincs, hogyan kell írni így ejtette ki szóval így írtam le.
Már előre félek, hogy mit takar ez az Anime...
Animeaddictsról: Maga a szó a "lolita complex" (lolita komplexus) összevonásából alakult ki. A kifejezést a fiatal lányokhoz való vonzalom vagy az ilyen irányultságú személyek megnevezésére alkalmazzák. Ezenkívül a mangák/animék egy bizonyos típusára utal, ahol a gyermekek vagy gyermekekre emlékeztető női szereplők erotikus ábrázolásban tűnnek fel.
Jófej barátod van:)
A lolicont már Japánban is betiltották, vagy tervezik betiltani a pedofília miatt. Emellett amiket még nem ajánlok neked: hentai, yaoi, yuri. Ezeknek a kevésbé durva válfaja az ecchi, shounen-ai és shoujo-ai.
Ne az ilyenek alapján ítéld meg az animéket.
Ha érdekel, én tudnék ajánlani jó, normális animéket, csak írd meg, milyen műfajúak érdekelnek:)
Szerintem is hulyeseg abbahagyni emiatt az anime nezeset...ez olyan mintha soha tobbe nem neznel filmet..
Az animenek vannak mas mufajai nem csak ez..pl: fantasy, shoujo(szerelmes), akcio, tortenelmi, horror stb :)
Ha kell jo animek, irj ram es irok parat:) csak a mufajt mondd meg :D
(Elnezest az ekezetert, telo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!