Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Most kezdtem el Anime-ket...

Most kezdtem el Anime-ket nézni, az egyik barátom azt ajánlotta, hogy nézzek "lolicon"-t, az mi?

Figyelt kérdés

Nem bízok benne mert már egyszer kétszer átvert szóval eggyenlőre nem mertem rá google-zni. Mit takar a lolicon, gőzöm sincs, hogyan kell írni így ejtette ki szóval így írtam le.

Már előre félek, hogy mit takar ez az Anime...

2014. aug. 3. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
nemtom de nézd meg a Death Note-ot:) én elkezdtem kb 10 animét de csak ezt néztem végig, a többi nem érdekelt
2014. aug. 3. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Animeaddictsról: Maga a szó a "lolita complex" (lolita komplexus) összevonásából alakult ki. A kifejezést a fiatal lányokhoz való vonzalom vagy az ilyen irányultságú személyek megnevezésére alkalmazzák. Ezenkívül a mangák/animék egy bizonyos típusára utal, ahol a gyermekek vagy gyermekekre emlékeztető női szereplők erotikus ábrázolásban tűnnek fel.

Jófej barátod van:)

2014. aug. 3. 18:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Na szerintem most fogom befejezni az Anime-s karieremet. Ez nekem mar tul sok. Azt meg lefogadom, hogy neha razummolnak egy-egy melkasra vagy mutatnak egy also nemut de, hogy kislanyok... az mar egy kicsit sok.
2014. aug. 4. 02:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A lolicont már Japánban is betiltották, vagy tervezik betiltani a pedofília miatt. Emellett amiket még nem ajánlok neked: hentai, yaoi, yuri. Ezeknek a kevésbé durva válfaja az ecchi, shounen-ai és shoujo-ai.

Ne az ilyenek alapján ítéld meg az animéket.

Ha érdekel, én tudnék ajánlani jó, normális animéket, csak írd meg, milyen műfajúak érdekelnek:)

2014. aug. 4. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem e miatt ne hagyd el az animéket. Ennyivel már abba is hagyhatod a filmnézést, olvasást stb., hiszen minden művészeti ágnak vannak furcsa, beteges vagy visszataszító alfajai, ahogy az animéknek is. Kerüld el ezeket, és biztosan fogsz olyan animét találni, amiben a saját értékrended szerint értéket találsz. Csak légy figyelmes:)
2014. aug. 4. 11:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is hulyeseg abbahagyni emiatt az anime nezeset...ez olyan mintha soha tobbe nem neznel filmet..

Az animenek vannak mas mufajai nem csak ez..pl: fantasy, shoujo(szerelmes), akcio, tortenelmi, horror stb :)

Ha kell jo animek, irj ram es irok parat:) csak a mufajt mondd meg :D

(Elnezest az ekezetert, telo)

2014. aug. 5. 01:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Emiatt tényleg ne fejezd be az animézést. Az anime is egy gyűjtőfogalom, pont olyan, mintha azt mondanám, hogy film. Ugye ott is van dráma, szerelmi történet, akció, stb. Animén belül is van shounen, seinen, ecchi..és igen, vannak olyanok is, mint a lolicon, de az már tényleg nagyon elvont/beteg, szóval egy normális animében nem fogsz pedo dolgokat látni, nem kell aggódnod emiatt.
2014. aug. 5. 04:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Remelem meg idoben elolvassa a valaszokat es nem lepett le, felhagyva az animezessel :(
2014. aug. 6. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!