A nCore-ről is le fogják venni az anime-ket?
igen, én is láttam a youtube--t de az indavideot enm találom, pedig mondták, hogy fenn van az is.
De egy csomó torrent-et látok, pedig a ncore mit ér torrent nélkül?
Zárt oldalhoz nem tudnak hozzáférni, ezen kívül a torrent rendszer működése teljesen eltér az online megosztóktól. Mivel a szerver nem tárol adatot, a torrentoldal bármikor és bárhol újraindulhat ha lefoglalnák a szervereit, majd pedig a felhasználók visszaállnak seedbe.
Ezzel szemben az online megosztó tulajdonosa egy videomegosztó cég, ami a felszólításnak köteles eleget tenni, ezért is tiltják/törlik youtoube-on annyira a szerzői jogvédett tartalmat. Indavideó éppen nem ilyen, de rá is vonatkozik az a rész hogy amennyiben más műveit terjesztik, akkor el kellene távolítani.
A szerzői jogvédett anyagot terjesztése és megosztása amúgy egy eléggé vitatott témakör, míg nálunk szabadon lehet letölteni addig például Németországban a torrentezésre is ugranak. Az is vitatott hogy akinek nem származik belőle bevétele, feltöltheti-e a netre más műveit (alapvetően nem), és hogy bűncselekményt követ-e el aki csak linket oszt meg az oldalán, nem pedig feltöltötte-e (elvileg igen, mert hozzájárult a terjesztéshez, más szerint nem, mert nem tárolja az oldalán a tartalmat, csak hivatkozik).
Hallottam, hogy Kínában nincs ilyen mint pl a FaceBook vagy az ilyen beszélgető izék... De Japán is át akarja venni a szokás kicsit rosszabban?
De azért ha törülnék a Youtubet meg az ilyeneket, akkor már eléggé elfajult ügy lenne. + nem biztos, hogy nem tudnak hozzáférni az ilyen oldalakhoz mint pl az nCore vagy az AnimeAddicts...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!