Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A nCore-ről is le fogják...

Ghtyshd kérdése:

A nCore-ről is le fogják venni az anime-ket?

Figyelt kérdés

aki nem értené, miért írom, annak ez a link megmagyarázza:

[link]

2014. aug. 1. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, nem azt törlik, amit az oldal tartalmaz, hanem magát az oldalt... Remélem, hogy tévedek, mert a Youtube-ot is láttam a listán, meg az indavideót is.
2014. aug. 1. 14:33
 2/12 A kérdező kommentje:

igen, én is láttam a youtube--t de az indavideot enm találom, pedig mondták, hogy fenn van az is.

De egy csomó torrent-et látok, pedig a ncore mit ér torrent nélkül?

2014. aug. 1. 14:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Zárt oldalhoz nem tudnak hozzáférni, ezen kívül a torrent rendszer működése teljesen eltér az online megosztóktól. Mivel a szerver nem tárol adatot, a torrentoldal bármikor és bárhol újraindulhat ha lefoglalnák a szervereit, majd pedig a felhasználók visszaállnak seedbe.

Ezzel szemben az online megosztó tulajdonosa egy videomegosztó cég, ami a felszólításnak köteles eleget tenni, ezért is tiltják/törlik youtoube-on annyira a szerzői jogvédett tartalmat. Indavideó éppen nem ilyen, de rá is vonatkozik az a rész hogy amennyiben más műveit terjesztik, akkor el kellene távolítani.

A szerzői jogvédett anyagot terjesztése és megosztása amúgy egy eléggé vitatott témakör, míg nálunk szabadon lehet letölteni addig például Németországban a torrentezésre is ugranak. Az is vitatott hogy akinek nem származik belőle bevétele, feltöltheti-e a netre más műveit (alapvetően nem), és hogy bűncselekményt követ-e el aki csak linket oszt meg az oldalán, nem pedig feltöltötte-e (elvileg igen, mert hozzájárult a terjesztéshez, más szerint nem, mert nem tárolja az oldalán a tartalmat, csak hivatkozik).

2014. aug. 1. 15:43
 4/12 A kérdező kommentje:
De sok helyen (nemcsak az első kommentelőtől) hallottam, hogy az egész oldat törölhetik. Ha ez így lenne, akkor Japán rajta lenne a Top 5 Legutálatosabb ország listáján.
2014. aug. 1. 15:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég durva... Jól írták előttem, a torrent szerintem nincs veszélyben, inkább a videómegosztó oldalak. De ez eléggé baromság. Nyilván azt szeretnék, ha tőlük vennénk meg drága pénzért, de ha még csak elérhetővé se teszik őket (nem adják a tévében legalább egy angol felirattal, DVD-n megrendelni csak külföldről lehet...) akkor miért tiltják meg, hogy megszerezzük, ahogy tudjuk? Nyilván ellene vagyok annak, hogy valaki ellopja a más munkáját és bevételt szerezzen belőle, de szerintem amíg nem kap érte semmit, addig meg fordítsa le nyugodtan olyan nyelvre, amire több év után esetleg meggondolják egy anime vagy manga fordítását.
2014. aug. 1. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért az oroszok még mindig vezetnek nálam, de Kínában pl. nagyon komolyan vesznek ilyen dolgokat, és Japánban is muszáj nekik, hogy fenntartsák a gazdaságukat... Szóval utálni nem tudom őket, de elég radikális eszközökhöz folyamodnak.
2014. aug. 1. 15:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Ilyen videómegosztókrol könnyen lehet, hogy lekapkodják, de azt ki nem szarja le, ilyen torrent oldalakon fent lesz, szóval hiába verik magukat a Japánok nem kell félni. A torrent oldalakról mindig mindent el lehet érni.
2014. aug. 1. 16:00
 8/12 A kérdező kommentje:

Hallottam, hogy Kínában nincs ilyen mint pl a FaceBook vagy az ilyen beszélgető izék... De Japán is át akarja venni a szokás kicsit rosszabban?

De azért ha törülnék a Youtubet meg az ilyeneket, akkor már eléggé elfajult ügy lenne. + nem biztos, hogy nem tudnak hozzáférni az ilyen oldalakhoz mint pl az nCore vagy az AnimeAddicts...

2014. aug. 1. 16:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem magát az oldalt törölnék, csak leszednék a tartalmat, főleg egy akkora nagyágyúról, mint a Youtube.
2014. aug. 1. 16:42
 10/12 A kérdező kommentje:
De nem lehetséges, hogy csak Japánra vonatkoznak majd ezek a változások?
2014. aug. 1. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!