Tudnatok jo animeket mondani?
Olyan anime kellene amiben van ecchi, viccesebb es storynak sincs hijjan.
Igazsag szerint ezekhez hasonlo kellene:
Elfen lied
Sao
Sora no otoshimono
Rosario to vampire
Highschooldxd
Tengen topa guren (ezt nem biztos igy irjak :))
Nagykorulbellul ezek a kedvenceim.
Az Elfen Lied mangakájának egy újabb műve a Gokukoku no Brynhildr, történetben nagyon hasonlít az elődjére. Annyira nem rossz, mint amennyire szidják, de az tény, hogy a mangája sokkal jobb.
Az Accel World és a Log Horizon a SAO-hoz hasonló.
A többit ismerem, de még nem láttam.
Nagyon jó, vicces, jó történetű ecchi a Boku wa Tomodachi ga Sukunai és a Chobits.
ecchit tudok írni sokat, mert az egyik kedvenc műfajom akkor lássuk.
Shuffle!:
egyenlőre msot nézem, és elég jónak tűnik.
Date a Live:
szupererő, harcok, szerelem, ami meghatározza.
Freezing:
elfen lied-hez hasonlóan véres, és brutális. nekem nagyon bejött, kicsit komolyabb hangvételő, tragédia, és a szerelem is befojásolja.
Campione!:
nagyon jó történet, tipikusan olyan hős aki megvédi minden áron a barátait. Istenekkel kapcsolatos, gondolok itt a régi görög mitologiai istenekre és hasonlókra.
To Aru Majutsu no Index:
érdemes megnézni, jó történet, és szimpatikus főhős.
Zero no Tsukaima, és a többi évada:
jó történet, és szimpatikus szereplők. érdemes megnézni.
Oda Nobuna no Yabou: egyik kedvencem, nagyon jó történet, jó harcok, szerintem kihagyhatatlan.
Dakara Boku wa, H ga Dekinai:
nagyon hasonlít a felállás a High School DxD hez, hasonló főhős, csak kicsit komolyabban van megcsinálva.
Szerintem az egyik legjobb ecchi, és szinte tökéletes befejezés. (ilyen ecchi kellene még több.)
Sekirei:
gazda-szolga kapcsolatos ecchi, érdemes megnézni.
Egyenlőre ennyit írok, ha még kellenének írj rám privátban :)
Remélem tudtam segíteni.
B gata H kei
Love Hina
Mangaka-san to Assistant-san
Kore wa Zombie desu ka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!