Tudtok nekem romantikus, de nem unalmas animéket írni?
Keresgélek, de nem igazán találok. :/ Olyan animét keresek ami romantikus, de nem az az "egyszerű iskolába járó diákok" típusú. Lehet vámpíros, vagy istenes vagy akármilyen. :)
Amiket eddig láttam:
Kamigami no Asobi
Vampire Knight
Ino x Boku
Brothers Conflict
Hiiro no Kakera
Amnesia
Azért a Death Note egy kicsit durvább, de tagadhatatlanul nagyon jó a története, viszont ennyi erővel már lehetne a Code Geass is:D
Inkább a Hakuouki-t ajánlanám, több évados. Vagy pedig Diabolik Lovers, bár elég érdekes módon fejezik ki a szereplők a szeretetüket. Talán még a Sword Art Online-t is ide sorolnám. A Chobits is jó. Drámában pedig Clannad (második évada a Clannad After Story), bár ez "iskolába járós", de a második évadtól már bonyolultabb a történet. A D.N. Angel is aranyos, bár régebbi, mint a többi, nekem első feliratos animéim között volt. Az Ef - a Tale of Memories (második évad: Ef - a Tale of Melodies) a Clannadhoz hasonló.
Illetve még animék, ahol van romantika, de nem az az első számú és legfontosabb dolog (mint a Death Note, vagy Code Geass):
Angel Beats!
Another (véres, horror)
Bakemonogatari (eléggé elvont)
Btooom! (véres, harcolós)
Elfen Lied (elvont, véres, horror)
Kyoukai no Kanata
Mirai Nikki (véres, horror)
Nagi no asukara
Guilty crown
Shuffle!
Tasogare otome x amnesia
Lovely Complex
Mikakunin de Shinkoukei
Itazura na Kiss
Toradora
Toradora
Sword art Online
Kaichou wa Maid-sama
Karin
Sakurasou no Pet na Kanojo (WARNING! ecchi)
Accel World :3 <3
Chrno Crusade
Gokukoku no Brynhildr
:)
Köszönöm a sok animét. :D
Azt elfelejtettem írni hogy már a Death Note, a Lovely Complex-et és a Hakuouki-t is láttam már :D a Hakuouki örök kedvenc :)
Ezt csak úgy kimásoltam egy-két listámból,remélem tudok segíteni :) : 1.Gosick [link]
2.Kimi ni Todoke [link]
3.Baka to test to Shoukanjuu [link]
4.Shinrei Tantei Yakumo [link]
5.Ghost Hound [link]
6.Romeo x Juliet [link]
7.Paradise kiss [link]
8.Dantalian no Shoka [link]
9.Kamichu [link]
10.Yamato Nadeshiko Shichi Henge [link]
11.Bakemonogatari [link]
12.Itazura na Kiss [link]
13.Blood C [link]
14.Umineko no Naku Koro Ni [link]
15.Wolfs Rain [link]
16.Ef’~tale of memories [link]
17.Uragiri wa boku no namae o shitteiru [link]
18.Another [link]
19.Sankarea [link]
20.Akane iro ni somaru saka [link]
21.Tasogare Otome x Amnesia [link]
22.Inari,Konkon,Koi Iroha [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!