Hol tudom megnézni a Fullmetal Alchemist-et magyarul? (Csak idavideót ne mondjatok pls)
indavideo
amúgy ami nincs fent nCore-on az nem létezik,ott keresd
Eredetileg az anime-exceed.com-on nézek animét, csak hát ott nem volt fenn a fullmetal alchemist, csak a fullmetal alchemist brotherhood.
Először én is magyar felirattal néztem de azoknak egyszerűen kiborított, hogy milyen rosz a fordítás xD
Hihi, most komolyan azt hiszed, a szinkronosaknál jobb a fordítás? Elárulom, azok sem a japán eredeti fordításai, hanem többnyire francia meg német szinkronokról készültek, esetleg angolról az újabbak.
A "rossz fordítás" meg relatív, mivel Magyarországon a fansub csoportok többsége angol felirat alapján fordít, mivel nagyon kevesen tudnak annyira japánul, hogy megkockáztathassák. Szóval lehet, hogy a fordítás a japán szöveghez képest rossz, viszont az angol felirathoz perfekt. Vagy elfogadod ezt időnként, vagy megtanulhatsz angolul és nézheted a japánból fordított angol feliratosakat, ott máris csak egy elfordítási esély van - vagy még jobb, megtanulsz japánul és akkor meg nem is kell semmi fordítás, esetleg te magad is fordíthatsz, hogy megmutasd, hogy is kell ezt csinálni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!