Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok nekem ilyen animét...

Tudtok nekem ilyen animét ajánlani?

Figyelt kérdés

Olyat keresnék,amiben a feminizmusnak nagy jelentősége van,nincsenek benne lezbikus jelenetek,valamint nem túl elhúzott/tehát eseménydús/

Remélem,tudtok ilyet mondani,mert én nem nagyon találok :)

Nekem az sem baj,ha a grafikája sem épp a legjobb,csak a története feleljen meg a feltételeknek.

Előre is köszönöm :)

2014. júl. 5. 23:16
 1/7 anonim válasza:
Death note A halál lista. Nekem nagyon bejött.
2014. júl. 5. 23:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Ismerem,de azért Köszi^-^
2014. júl. 5. 23:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Mahou Shoujo MadokaMagica

Ok, tudom, elég riasztó a címe, de ez nem ecchivel telepakolt tucat-shoujo... Sok feminista dolog van benne. Hogy egyet említsek: a főszereplő lány anyja dolgozik, és az apja van otthon. Meg a karakterek is rendesen meg vannak csinálva háttérsztorival meg motivációval együtt, nem csak varázspálcát lengetnek 25 percen át...

Uhh elég nehéz feminista animét mondani, mert általában vagy csak nyávogós, megmentésre váró királylányok, vagy naaagyon macsó nők vannak bennük...

Mondjuk van még a Blood+, meg a Blood C Sayaval; vagy akármelyik CLAMP mű (őket nagyon ajánlom :D)

Meg talán az Occult Academy az enyhén durva poszterével

[link]

:D

És max a Mirai Nikki... Abban is vannak érdekes háttérsztorik, de az már elég határeset ^^

Vagy ha nem ragaszkodsz feltétlenül ahhoz, hogy anime legyen, akkor a Korra Legendáját nagyon tudom ajánlani :)

2014. júl. 6. 03:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Skip Beat

Esetleg ez, de ha manga is jó akkor Beauty Pop. Igazából itt lealáznak pár rohadt öntelt srácot.

2014. júl. 6. 12:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. júl. 6. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Aha death note bocs de én nem tudok ajálani mert idén nyáron keztem nézni death notét és narutot
2014. júl. 7. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt végigláttam,bár,mivel a Naruto shippuuden még mindig megy,ezért úgy fogalmazok,hogy az eddig megjelent részeiket láttam^^
2014. júl. 8. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!