Lányoknak is ajánlanátok a One Piece-t?
Várj!
Oké megnéztem magam a tükörben.. Asszem lány vagyok.
Elnézést kérek ezért a vérszegény poénért,de nagyon fáradt vagyok! :D
Szóval ezzel a NAGYON NAGY VICCEL arra szerettem volna kilyukadni,hogy szerintem kortól és nemtől független. Ahogy az animék nagy része. Természetesen elsősorban fiúknak készült. Vagyis az utóbbi időben történő kosárméretek növekedésével jutottam erre a következtetésre.
Természetesen elsősorban a mangát ajánlanám hiszen annak gyorsabb a cselekménye. Legalábbis én elsősorban a mangába szerettem bele!
Bocsánat ,hogy fárasztottalak titeket! :)
Egy 15 éves nagyon fájós fejű lány!
És a válasz összefoglalva TELJES MÉRTÉKBEN! :D
"Ahogy az animék nagy része"
Tudtam,hogy valaki fent akad ezen.. xd
One Piece rajongó vagyok. 23 éves. Lány.
Nem egy szerelmi történet, de én nagyon szeretem.
én lány vagyok 17 éves és nekem ez a kedvenc animém. furcsák a rájrok de eszméletlenül kidolgozott. többszáz rész után visszatérünk egy már lezártnak hitt történetszálhozhogy még annál is jobb legyen majd annak a vége.
egyébként ha szereted a shounen animéket akkor imádni fogod (mért kérdeznéd ha nem szeretnéd, nem ezt választja mindenki első shounen animének) és a neverending-ek a legjobbak a shounen-ek közül.
egyszőval: NANÁ!
Naná, hogy lányok is szerethetik. 24/L
Amúgy a kedvencem, szerintem zseniális. Én is a mangát szeretem jobban, az anime túl lassú nekem. Régen szerettem a romantikus mangákat/animéket, aztán rátaláltam erre és ez a kedvencem meg a Naruto( bár Naruto <<<<<<<< One Piece).
Szerintem ez a legjobb shounen manga. Nem kell romantikusnak lennie, hogy imádjam.
13/L Imádom, és ahogy itt látom még sokan mások is.
Egyébként úgy vettem észre más vélemény kérő kérdéseknél, hogy a válaszadók között több lány ír pozitívat a One Piece-ről mint fiú. Sőt, a fiúk inkább pártolnak el tőle, vagy írnak róla rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!