Sötét barna, lila, és vörös hajú anime csaj?
Mondoconra szeretnék menni és olyan karaktert keresek ami nem ez az aranyos kislányos:D első sorban esetleg a narutoból keresnék valamilyen ilyen karaktert de amugy bármi jöhet
Hajszín inkább a barnához hasonlítson de az se baj ha kicsit eltérő
Nekem hosszú a hajam de ha rövid a karakternek nem nagy probléma
Én ha Mondoconra mennék mindenképpen Konnan-nek öltöznék be. A te esetedben a hajszín nem stimmel, mert neki ugye kék a haja, te pedig barnásat keresel, de ezen kívül szerintem minden passzol. Aranyos kislány biztos nem, mert
1, már egy felnőtt nő
2, az Akatsuki elsők közötti tagja
És persze rengeteget kellett szenvednie, mégis tök erős, méltóságteljes, nem mellesleg gyönyörű. Meg S szintű körözött bűnöző, ráadásul az a papír technika se semmi:D
Ja és persze hátha összeszedsz ottt egy helyes Pein-t:DD
Szerintem azért ha cosplayt akarsz akkor alap dolgok hogy: Keress egy olyan karaktert akit ismersz, szeretsz, ha rákérdez valaki valamire vele kapcsolatban válaszolni is tudsz nem csak pislogsz mert azt sem tudod mi van. (Sok ilyennel találkoztam)
Nem árt olyannak öltözni amiből nem lesz millió másik a Mondoconon, tehát pont ne a Naruto és társai legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!