Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ilyen animt/animéket?...

Tudtok ilyen animt/animéket? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan animéket keresgélek, ahol a romantika, harc, esetleg szerelem is bekavar, lehet ecchi, sőt annak még jobban örülök, de olyan hárem animéket legyetek szívesek ne írni ahol a főszereplő 1 balek, ilyedös, stb-stb.. mert ezektől már a hideg ráz ki. Kicsit idegesítenek ezek, hogy pl. 5 lány szerelmes belé, és szinte felajánkoznak neki erre a főszereplő csávó vagy teljesen sík, vagy beilyed. Sőt ezeket sokszor hominak néztem, de szerintem ez érthető.

De ellenpéldának hozzam fel a High School DxD-t, ahol egy tökös csávó a föhős. Ehhez hasonlókat keresek.

Remélem tudtok nekem segíteni ebben.

Ui.: Lehet volt már ilyen kérdés, de nem volt kedvem visszakeresgélni, és keresni is próbáltam ilyet, és kifogtam ismét egy ilyedős kis... nah mindegy :D

2014. júl. 2. 00:15
 1/9 A kérdező kommentje:

Ezeket láttam, ezekhez hasonlók érdekelnének:

Dakara Boku wa, H ga Dekinai

High School DxD

Swor art Online (a fekete, meg a narancsárga hajú lányra gondolok itt)

2014. júl. 2. 00:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Hentai Ouji to Warawanai Neko

harc nincs benne de kawaii

2014. júl. 2. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Highschool of the Dead
2014. júl. 2. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
higurashi no naku koro ni, mirai nikki (ebben ijedős a főhős, de csak a legelején), soul eater, death note (ez nem annyira harcos, de nagyon izgalmas), elfen lied, code geass
2014. júl. 2. 17:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de a válaszok 80% láttam már.. :/ ha tudnátok még küldeni, akkor nagyon hálás lennék.

Az eddigi válaszoloknak meg ment a zöld pacsi ;)

2014. júl. 2. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Kami Nomi zo Shiru Sekai
2014. júl. 3. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. júl. 4. 10:50
 8/9 Saber ***** válasza:

Ayashi No Ceres

Fate/stay night

Hakuouki

Hiiro no Kakera

Kyoukai no Kanata

Otome Youkai Zakuro

Zero no Tsukaima

2014. júl. 6. 01:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi! ment a pacsi!
2014. júl. 8. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!