Emlékszik valaki erre a sorozatra? Látta e esetleg a tv ben? Adták e nálunk? Anne of Green Gables 1979 50 részes. És nem keverendő a Story 4 en futó sorozattal.
2014. jún. 28. 20:26
11/12 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek, de ezért rágni is kell ám a fülüket :) Én megteszem a magam részéről, de ha csak együl kérem, elintézik azzal hogy na egy bugris aki nem tudott felnőni és mesézni akar :) De ha többen kérik akkor nagyobb az esélye hogy megfontolják, az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy pl a Egyszer volt az élet sorozatnál is azt mondták elveztek vagy tönkre mentek a szinkronok. Valahogy hiszek nekik, mert bár igaz hogy anno a Duna tv-nek azt mondták mikor a Nils-t kérték régi szinkronnal hogy nincs. Akkor az még egy régi banda volt. Azóta sok embert lecseréltek. És leadtk végig a Nils-t eredeti szinkronnal. Meg egyszer a Labirintus vagy milyen Fantazi filmet is :) Azon nagyon hallatszott hogy viseltes :) Szóval arra kéne rá venni őket hogy azért egyrészt hozzanak vissza még több régen adott sorozatot, és ne csak kb 10 korig nézhető műsorokkal tömjék tele a műsor időt. Azért is jó lenne, mert Az M3 nem fog rajzfilmet adni ezt meg is írták nekem. Tehát egyetlen esély a régi jó sorozatokra az M2. Amúgy én ajánlottam nekik még egy ritkaságot, ez nem ment nálunk de a képregény sorozatok nagy sikert értek el :) A Berci és a Goliát sorozatokról beszélek. Igaz a videó sorozatok nem egy nagy eresztések, de nosztalgiázni nagyon jók lennének, remélem megfontolják a tanácsom. Söt a Berciből még aszem 2013-as vagy 14-es új rajzfilm is készült :)
2014. júl. 1. 14:39
12/12 A kérdező kommentje:
Ja mondjuk az túlzás hogy nem kerülne pénzbe, mert a vetítési jog lejárt, szóval ha újra adják azt is meg kell újítani. Az se két fillér, nekik az éri meg ami biztosan hozza a nézettséget. Ezért is lenne jó ha lenne egy Facebook oldaluk, ott valaki javasolna valamit, és mások meg tetszikezhetnék, így látnák hogy mennyi embert érdekel.
2014. júl. 1. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!