Sziasztok. Tudom, hogy már van egy (vagy már több) ilyen kérdés, de engem a Highschool of the death-hoz hasonló animék érdekelnek:D Vagyis Ilyen apokalipszis szerű ahol mindent eláraztottak a zombik és egy kis csoportról szól a történet:D Előre is köszönöm. A helyesírásért elnézést mobilon vagyok:D
Zombis animét nem nagyon fogsz találni többet. De írok pár művet amik közül válogathatsz.
Apokaliptikus:
-Gargantia on the Verdurous Planet (Elárasztott föld)
-coppelion
-Shingeki no Kyojin (ez a legjobb)
-Trigun
-Black Bullet (ez most fut, és szörnyek vannak benne meg lolik)
-Deadman Wonderland (itt túlélés mindenáron)
-Btooom! (ez nem apokaliptikus de egy lakatlan szigeten vannak)
-Gantz (személyes kedvencem. Itt egy túlélőjátékban vannak mint a Btooom!-ban)
De ha a HOTD tetszett akkor szerintem bejönne a Sword art Online és a Mirai Nikki is.
És akkor már leírom a kedvenc zombis filmemet is: Holtak hajnala
2014. jún. 28. 15:28
2/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy a HOTD folytatódik mangában. Szóval ha érdekel mi lesz velük, akkor olvasd a mangát.
2014. jún. 28. 15:31
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ:D Végre valaki aki nem abba köt bele hogy animét nézek hanem válaszol a kérdésre:D
2014. jún. 28. 20:45
4/8 anonim válasza:
Ajánlok még egy könyvet is ha nem baj, gond úgy se lehet belőle. Ez egy trilógia pontosabban. Itt is zombiapokalipszis van, és egy négyfős csapat kalandjairól szól. Ifjúsági könyv, szóval a szereplők is fiatalok + a főszereplő lány. Egy ilyen nindzsa csaj féleség. A lényeg hogy animés fílingje van ezért eléggé szeretem. Ann Aguirre a szerző és a részek sorrendben: Menedék;Helyörség;Horda. A fumax adja ki, és többek között a Libri-ben kapható.
2014. júl. 1. 20:36
5/8 anonim válasza:
Kore wa Zombie Desuka?
Zombie-Loan
Sankarea
2014. júl. 2. 14:09
6/8 anonim válasza:
Na itt van egy kimondott zombis mert az előbb leirtaknak semmi kőze a kérdésedhez XD na itt egy kimondott highscool of the death
2017. ápr. 16. 19:51
7/8 Fritzkó Mákiel válasza:
Shisha no teikoku - annak ellenére, hogy a számomra gusztustalan steampunk stílusban van elkészítve, abszolút favorit zombis anime. Jó a sztoria, igazából akár 3 részes is lehetett volna, ha az epizódokat kidolgozzák, de ez sem zavar, mert így nagyon spontán. És igen spoiler veszély, van benne a zombik mindent elárasztanak rész.
2018. jan. 11. 17:26
8/8 anonim válasza:
Gakkogurashi - nekem ez az anime tetszett nagyon! Még be is könnyeztem. De nagyon jó egyébként. Igaz hogy csak lányok szerepelnek benne.. De nekem tetszett. 12/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!