Bleach 10/?

Figyelt kérdés
Mondanatok a bleach animerol egy kritikat?

2014. jún. 25. 05:34
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Első 3 évad nagyon jó majd utána egy rohadt hosszú gagyi filler majd megint egy 4-5 fasza évad és mikor legyőzik az akkori főellenséget akkor nekem ott vége(addig valami hihetetlenül jó volt). Még most is megy de valami hihetetlenül nagy baromság az egész.
2014. jún. 25. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Karakterek: jól vannak megrajzolva. Ha eltekintünk attól, hogy a legtöbb szereplő Ichigóra vagy Byakuyára hasonlít, akkor 10/9

Történet: folyamatosan ugyanaz ismétlődik csak a mások a szereplők. Jól indult, de nagyon hamar hihetetlenül szar lett,de ha figyelembe veszünk más mangákat/animéket is (mert jónéhány szar történetű van pl.DB) akkor 10/4, nem is beszélve a logikai útvesztőkről :D mint pl. miért fél meghalni egy shinigami ha már eleve halott...

Harcok: a másik előnye a harcok igényessége. Ha magát a harcokat nézzük, akkor legyen 10/8, ami elhúzza számomra az pl. a shinigamik vs Aizen, mert az szánalmas volt.

A Bleach világa: kb. annyit tudunk,h van Karakura, Hueco Mundo és Soul Society, elég unalmas egy idő után 10/5

Szal sztem nagyon jól indult, de Rukia megmentésekor/után a mangaka vmi rettentő módon elba szta az egészt, nálam összesen olyan 10/7

2014. jún. 25. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:

*lehúzza

Meg az milyen már,hogy éveken át kb. 3 "jó fiút" ölt meg a rajzoló, most meg az új arcban halomra öldösi őket.

2014. jún. 25. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval olyan 10/7. Elején nagyon komoly, aztán bejön az, hogy Ichigo mindekinél erősebb lesz, persze teljesen esélytelenül indul azt a végén mindig ő győz... Nagyon unalmas. De maga a karakterek meg a világa elég jó + a harcok. De ez az Ichigo fétis nagyon elkúrja még akkor is, ha ő a főszereplő.
2014. jún. 25. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
sajnos tulsok az emlitesre se melto filler az animeben, amanga pedig tulzottan el van huzvan... ebben sajnos nagyon latszik, hogy a magnakanak utkozben jut eszebe minidg ujabb es ujabb dolog lasd pl ichigot aki roszabb mint egy hermafrodita annyi mas ver is van benne... es sajnos tulzottan nagy hansujt fektetnek csak ichigora aki semmit se tud aztan meg jon leszanakzik es mindenkit emgment... en mar nem is kovetem figyelemmel, csak megekrdem a baratomat hogy volt-e valami erdekes a heti mangaban. bar ha nem kacsa a hir azt mondjak, hogy iden be akarja fejezni a mnagaka az egesz story-t
2014. júl. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!