A Naruto csak szerintem a világ legtúlértékeltebb animéje?
Figyelt kérdés
A Narutóban a karakterek rémesek, a rajzolás pocsék, a világ kidolgozatlan, az ellenségek röhejesek, és még sorolhatnám.2014. jún. 24. 20:02
11/18 anonim válasza:
Annyira azért nem volt rossz. Az első fele legalábbis. A másikat már én is vonakodva néztem. :)
12/18 anonim válasza:
A shonen animék nagyon megosztják az embereket, és a Narutón nöttem fel, még mindig nagyon szeretem, igaz, hogy a mostani fejezetekben (manga) nem remekel nagyon.
A Bleach is nézhető a maga módján. Én a Dragon Ballt tartom túlértékeltnek, sose szerettem.
13/18 anonim válasza:
Nekem a karakterekkel és a rajzolással semmi bajom sincs, az ellenségek közül nekem is van akit ki nem állhatok pl. Obito. Azzal egyetértek hogy a Kakashi-s részek után már nem volt ugyanolyan a minőség. A Shippuuden első fele nagyon tetszett, mindig vártam a kövi részt, most meg már annyira unom, nem értem miért kell így elhúzni.
14/18 anonim válasza:
Valamennyire valóban túlértékelt, de szerintem úgy a Peines csatáig egész jó anime volt. Persze, azért nem ér fel egy Code Geass-hoz, de amolyan munka/suli utáni laza animézgetésre tökéletes volt.
Viszont a háborús arc, meg a mostani manga részek..háát..
Kishi igazán befejezhetné már a mangát, látszik, hogy semmi ötlete, az egész csak bőrlehúzás.
15/18 kicsipa válasza:
Kedves kérdező.Nem tudom miért utálod ennyire,de talán azért,mert nem vagy a legkisebb mértékben sem fantázia dus.Gondolom elég unalmas tipus vagy akit csak a valoság érdekel,ha igy van ne nagyon nézz animét.Remélem jobbat tudsz rajzolni ha igy kritizálod.Szerintem is van benne egy kis hiba,de etől függetlenül szerintem nagyon jó anime.Nem kedvelem az olyan valakiket akik a legkisebb mértékben sem értenek hozzá,mint például te sem.Aki irta és rajzolta az egy nagyon elismert emberek igy nincs jogod alá becsülni a tehetségüket.Ez nagy bunkóság volna.
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: elég nagy butaságot írtál, ennyi erővel még filmet sem lehet kritizálni mert akkor csinálj te jobb filmet,a rajzolása pedig az undorító színvonalat képviseli, tele van fillerekkel, viccesnek szánt poénokkal, túlnyújtott az egész, a főszereplő a legnagyobb pancser a világon és még tehetségtelen is, és még a sírást, félelmet, egyszerűen lusták mint a fene.
2014. júl. 7. 15:28
17/18 kicsipa válasza:
Rettenetesen sajnálom . Biztos butaságot írtam de legalább nem vagyok egy kritizálos, bunkó, aki azt hiszi övé a világ .Hát igen ez te vagy. Még egyszer elnézést.
18/18 anonim válasza:
Szerintem elég kidolgozott volt a Naruto világa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!