Kocsiska315 kérdése:
Animek sztarok eleterol?
Figyelt kérdés
Olyan animet szeretnek megnezni ami sztarok, azaz hires emberekrol szolnak. Peldaul enekesekrol szineszekrol satobbi.. Lattam mar a NANA cimu sorozatot amiba ket nepszeru bannda is van illetve a Skip Beat!-et ahol szineszek es enekes is van. Szeretnem hogy legyen benne szerelmi szal is de nem az a fo... Lattam a Kilarit is de abban a foszereplo nagyon fiatal... Szeretnem ha a foszereplok tinedzserek (abbol is inkabb az idosebbek) vagy fiatal felnottek..
Elore is koszi a valaszokat...
2014. jún. 24. 20:02
1/3 anonim válasza:
A Perfect Blue és a Millennium Actress ugrottak be elsőre, főleg az előbbit szeretem nagyon.
2/3 anonim válasza:
Shounen-ai/yaoi is jöhet? Ha igen, akkor Gravitation és Haru wo Daiteita! :)
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!