Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mik a válaszok ezekre a...

Mik a válaszok ezekre a kérdésekre? ( Durarara )

Figyelt kérdés

Na szóval hol is kezdjem...Láttam minden részt, de nem tudok felidézni pár dolgot:

1.Végül is mi van Selty fejével ( Mi történt vele?,Hol van...?)

2.Hogy került Yagiri Izaya lakásába és mi volt előtte?

3.Izaya irányította egymásnak a sárga kendősöket és a Dollars-t? ha igen miért?

4.és, hogy a Durarara Special 1.-részében mi is volt?

Végül is a felére nem tudom a választ

Ha valaki szakértő ebben vagy tudja a választ kérlek írjon :)

A választ előre is nagyon köszönöm ;)

2014. jún. 24. 14:21
 1/1 renji7575 ***** válasza:

Selty.. Ismered a fejnélküli loavs legendáját? az animében dulan hallként emlegetik..

A lényeg.. fejnélküli lovas.... és rohan a saját feje után.. amit valahogy elhagyott.. én azt hámoztam ki a történetböl..

Nem tudom mikor veszítette el a fejét.. szerintem ő se.. mert nincsenek emlékei róla.. annyit tudunk hogy a lakótársa apja volt az aki eladta egy gyógyszeripari vállalatnak.. ahol másodállásban dolgozik orihara izaya.. És ha már róla van szó hogy miért kellett háborút szítania? a saját kénye kedvére.. ő ezt élvezi.. és remélte hogy főhősünket is beletudná rángatni ezekbe a mocskos dolgokba..

a speciált nem láttam..

2017. aug. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!