Mutassatok nagyon szép és/vagy nagyon aranyos animelányolat! Milyeneket ismertek? Sürgös!
Figyelt kérdés
Bármilyen jó lesz. Ismerek olyan animét, amiben a lány igazából fiú, olyan is jó lesz, csak lánynak nézzen ki. Elöre is köszönöm! :)2014. jún. 24. 09:00
1/9 anonim válasza:
Annyira sürgős miért nem írod be a google-ba? Nehogy meglássa anyu hogy nem maradt más neked csak a mangalányok?:D
2/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. És én is keresem, de jelenleg még nem találtal olyan jót. Viszont aki már sok animét megnézett, az biztos tud mondani példát.
2014. jún. 24. 09:16
3/9 anonim válasza:
cross yuki -a vampire knight-ból
4/9 anonim válasza:
Lucy - Elfen Lied
Nana
Eucliwood Hellscythe
Sunako Nakahara
Ai Enma
Utau - Shugo Chara
Kurumi Tokisaki
Nadeshiko Fujisaki (Fiú)
Nekem ők a szépek. De miért sürgős ez? o.O
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma du 16:00-ig van a határidö, hogy kiválasszak egyet. Ha akarod, leírom priviben, de ez most ide túl hosszú lenne.
Ha valaki még tud, segítsen, légyszíves.
2014. jún. 24. 15:50
7/9 A kérdező kommentje:
Tényleg szépeket írtatok, néhányat én is ismerek, de ugye én is keresgéltem, és találtam egy nagyon szépet. (Fogalmam sincs, hogy hogy hívják) Meg fogom mutatni, de jelenleg a telefonommal gond van, szóval majd késöbb.
2014. jún. 24. 18:27
8/9 A kérdező kommentje:
Remélem, jó a link. Esetleg valaki tudja, hogy ki ez?
2014. jún. 25. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!