Tudtok hasonló animéket mondani? Keresgéltem de nem nagyon lett eredménye és már teljesen elegem lett, hogy nem találok semmi érdekes animét. :/ (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy összevissza lesznek a műfajok de léci ha tudtok akkor írjatok nekem hasonló animéket.
Shugo Chara
Hiiro no Kakera
Shounen Onmyouji
Kaichou wa Maid-sama
Saiunkoku Monogatari
Uragiri Wa Boku No Namae o Shitteiru
Ouran Koukou Host Club
Otome Youkai Zakuro
Pandora Hearts
Hakuouki
Diabolik Lovers
Uta no Prince Sama
Fruits Basket
InuXBoku SS
La Corda D'Oro
Ami ezen az oldalon le van írva azokat már láttam mert én írom le oda amit már láttam.
Köszönöm szépen annak aki válaszol!
2014. jún. 20. 22:47
11/14 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még animék :3
2014. aug. 12. 16:53
12/14 anonim válasza:
Rainbow: Nisha Rokubou no
Shichinin
Black Bullet
Darker than Black 1-2 + 4ova
Kore wa Zombie desu ka?
Attack on Titan
Tokyo Ghoul
Akame ga Kill
Sword Art Online 1.-2.
Btooom!
Kill la Kill
Death Note
szép kis gyüjtemény grat :)
bár ezeket ismered szm
ecchi jőhet? :D
14/14 anonim válasza:
A Naruto sorozatot nagyon ajánlom. A képek alapján én is azt hittem, hogy ez a sorozat nagyon unalmas meg minden de nem az!!! Volt olyan része például amin kb egy órát röhögtemxd. Ez kilenc évados azután egyből jön a Naruto Shippuuden ami két évvel a Naruto után játszódik az is nagyon jó sőt, még jobb mint a Naruto. De csak úgy érdemes nézni ha már a Narutot végignézted. Ehhez a sorozathoz még filmek is vannak. Van vagy 9. A Boruto sorozat pedig a Naruto folytatása ahol már nem Naruto a főszereplő hanem a gyereke de abba is szerepel a Naruto. Az a sorozat is most készült még csak 8 rész van belőle. A Naruto Shippuuden is most 2017-ben fejeződött be. Én csak ajánlani tudom! Már nagyon rég befejeztem a sorozatot (mondjuk a Borutot még mindig nézem ugye) de mindennap visszanézek részeket belőle. Megunhatatlan. Na mindegy remélem segîtettem és hidd el érdemes belenézni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!