Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok hasonló animéket...

Tudtok hasonló animéket mondani? Keresgéltem de nem nagyon lett eredménye és már teljesen elegem lett, hogy nem találok semmi érdekes animét. :/ (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy összevissza lesznek a műfajok de léci ha tudtok akkor írjatok nekem hasonló animéket.

Shugo Chara

Hiiro no Kakera

Shounen Onmyouji

Kaichou wa Maid-sama

Saiunkoku Monogatari

Uragiri Wa Boku No Namae o Shitteiru

Ouran Koukou Host Club

Otome Youkai Zakuro

Pandora Hearts

Hakuouki

Diabolik Lovers

Uta no Prince Sama

Fruits Basket

InuXBoku SS

La Corda D'Oro

Ami ezen az oldalon le van írva azokat már láttam mert én írom le oda amit már láttam.

[link]

Köszönöm szépen annak aki válaszol!

2014. jún. 20. 22:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még animék :3
2014. aug. 12. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Rainbow: Nisha Rokubou no

Shichinin

Black Bullet

Darker than Black 1-2 + 4ova

Kore wa Zombie desu ka?

Attack on Titan

Tokyo Ghoul

Akame ga Kill

Sword Art Online 1.-2.

Btooom!

Kill la Kill

Death Note

szép kis gyüjtemény grat :)

bár ezeket ismered szm

ecchi jőhet? :D

2014. okt. 17. 10:32
 13/14 Zsiros Annamária ***** válasza:
Fairy tail
2017. ápr. 2. 09:50
 14/14 anonim ***** válasza:
A Naruto sorozatot nagyon ajánlom. A képek alapján én is azt hittem, hogy ez a sorozat nagyon unalmas meg minden de nem az!!! Volt olyan része például amin kb egy órát röhögtemxd. Ez kilenc évados azután egyből jön a Naruto Shippuuden ami két évvel a Naruto után játszódik az is nagyon jó sőt, még jobb mint a Naruto. De csak úgy érdemes nézni ha már a Narutot végignézted. Ehhez a sorozathoz még filmek is vannak. Van vagy 9. A Boruto sorozat pedig a Naruto folytatása ahol már nem Naruto a főszereplő hanem a gyereke de abba is szerepel a Naruto. Az a sorozat is most készült még csak 8 rész van belőle. A Naruto Shippuuden is most 2017-ben fejeződött be. Én csak ajánlani tudom! Már nagyon rég befejeztem a sorozatot (mondjuk a Borutot még mindig nézem ugye) de mindennap visszanézek részeket belőle. Megunhatatlan. Na mindegy remélem segîtettem és hidd el érdemes belenézni:)
2017. jún. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!