Leander20 kérdése:
Tudtok hasolo animeket, hasolo megrjzolas es, tortenet es ha lehet horror szeru legyen!? :\\
Figyelt kérdés
tudtok hasolo animeket,hasolo megrjzolas es,tortenet es ha lehet horror szeru legyen!?Latam:elfen lied, mirai nikki, another, deadman wonderland, akuma no riddle, claymore,mekaku city actors, corpse party, hell girl, air, hellsing, pschyo-pass, nana, nauszika, bloond-c, death note, higurashi no naku koro ni, shiki,2014. jún. 18. 18:04
1/5 anonim válasza:
Mondd, hogy nem magyar az anyanyelved..
2/5 anonim válasza:
Pupa (csak 4 perces részek vannak, de ki fog rázni tőle a hideg :D )
4/5 anonim válasza:
Yamato Nadeshiko shichi henge - bár ez annyira nem horror, csak a főszereplő lány természete ijesztő és a dolgok, amik körülveszik :)
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!:) elso nincs ekezetem,ja es tudom hogy nem tudok helyesen irni de nem ez volt a kerdes ><
2014. jún. 21. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!