Tudtok ajánlani animét az alábbi szempontok alapján?
A lényeg hogy olyan története legyen ami tele van csavarokkal kiszámíthatatlan...
(előny ha horror vagy thriller de lehet akármilyen is csak a történet legyen nagyon jó, fordulatos stb.)
Valami ilyesmire gondolok: Pl: Mirai Nikki(Future Diary)
Deadman Wonderland
Csak az a baj, hogy még nincs 2. évad , lehet nem is lesz szóval mangával lehet befejezni a törénetet (AA-n fent van magyarul)
De a fent felsoroltak közül nekem ez jött be legjobban.
Soul Eater meg volt 2 szer is (a vége nem lett olyan jó szerintem ezért folytatni kellet volna meg rakni kellet volna még pár főba**meget akiket szintén lecsapkodnak :) )
És visszább az egyik kommentelő beletrafált igen D.W. -t már láttam az anime király volt, de az OVA nem tetszett.
:D
D.W.-ből ha azt vesszük anime is gagyi mangához képest, de szinkron és a grafika tetszett.
Amerikában most kerül kiadásra februártól havi 1 számmal a manga (tavaly augusztusban lett vége). Blue-ray kiadás is most juliustól lesz elérhető, ha eleget adnak el belőle gondolom az is ösztönzi majd őket. Reméljük ez elég indok lesz, hogy csináljanak egy remake-t vagy 2. évadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!