Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ajánlani animét az...

Tudtok ajánlani animét az alábbi szempontok alapján?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy olyan története legyen ami tele van csavarokkal kiszámíthatatlan...

(előny ha horror vagy thriller de lehet akármilyen is csak a történet legyen nagyon jó, fordulatos stb.)

Valami ilyesmire gondolok: Pl: Mirai Nikki(Future Diary)

2014. jún. 17. 15:04
1 2
 11/17 anonim válasza:
Shiki, Another, Higurashi no Naku Koro ni (összes évad), Kyoukai no Kanata, Highschool of the Dead, Death Note, Elfen Lied (:
2014. jún. 19. 12:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) a leírtak közül sokat láttam :) de akad pár új is megnézem ezeket köszi, ha a felsoroltakon kívül eszetekbe jutna másik is szívesen várom-megnézem :D
2014. jún. 19. 18:24
 13/17 Akane:-)) válasza:
62%
A Soul Eater című Anime-t meg KELL nézned!! <3
2014. jún. 20. 18:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Deadman Wonderland

Csak az a baj, hogy még nincs 2. évad , lehet nem is lesz szóval mangával lehet befejezni a törénetet (AA-n fent van magyarul)

De a fent felsoroltak közül nekem ez jött be legjobban.

2014. jún. 23. 23:23
 15/17 A kérdező kommentje:

Soul Eater meg volt 2 szer is (a vége nem lett olyan jó szerintem ezért folytatni kellet volna meg rakni kellet volna még pár főba**meget akiket szintén lecsapkodnak :) )

És visszább az egyik kommentelő beletrafált igen D.W. -t már láttam az anime király volt, de az OVA nem tetszett.

:D

2014. jún. 23. 23:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Nyári meló közben (délután és este) nagyon sok szabadidőm lesz távol otthonról szóval várom az ötleteket, ha vannak még szívesen fogadom. :)
2014. jún. 23. 23:33
 17/17 anonim ***** válasza:

D.W.-ből ha azt vesszük anime is gagyi mangához képest, de szinkron és a grafika tetszett.

Amerikában most kerül kiadásra februártól havi 1 számmal a manga (tavaly augusztusban lett vége). Blue-ray kiadás is most juliustól lesz elérhető, ha eleget adnak el belőle gondolom az is ösztönzi majd őket. Reméljük ez elég indok lesz, hogy csináljanak egy remake-t vagy 2. évadot.

2014. jún. 24. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!